Göreve başladılar

VAN'da önceki gün mazbata alan Büyükşehir Belediye Başkanı HDP'li Bedia Özgökçe Ertan ve eş başkanı Mustafa Avcı, bugün göreve başladı.

Haberler 12.04.2019 - 13:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31 Mart Mahalli dareler Genel Seçimlerinde Vanda resmi olmayan sonuçlara göre, 260 bin 495 oyla Büyükehir Belediye Bakan seçilen HDPli Bedia Özgökçe Ertan ve e bakan Mustafa Avc, önceki gün l Seçim Kurulunda mazbatalarn aldktan sonra dün Büyükehir Belediye Bakanlna gelerek göreve balad. HDP Van Milletvekili Muazzez Orhann elik ettii Ertan ve Avc, araçlaryla geldikleri Büyükehir Belediyesi önünde partililer tarafndan alklarla karland. Büyükehir Belediye Bakan Bedia Özgökçe Ertan, burada yapt konumada, kendilerini karlayan partililere teekkür etti. Ertan, halka verdiikleri sözüleri yerine getireceklerini belirterek, Görevimizi, halkmza söz verdiimiz gibi, o gün ne diyorsak bugün de ayn ilkeleri tayarak yürüteceimizin sözünü bir kez daha veriyoruz. Bizim yaptmz iler halkn bilgisi dahilinde olacak diye konutu.

BURADA CUMHURBAKANLII FORSU VAR

Bedia Özgökçe Ertan ve e bakan Mustafa Avc daha sonra belediyedeki makamlarna geçerek göreve balad. Bu srada baz kiilerin makam odasnn duvarnda bulunan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann fotorafnn indirilmesi yönündeki sözleri üzerine Ertan ve Avc devreye girdi. Avc, Oraya müdahale edelim, buraya müdahale edelim yoluna gitmeyelim. Burada Cumhurbakanl forsu var. AKPnin amblemi olmu olsayd bu fotorafta, biz burada bunu kabul etmezdik. Ama u anda burada Cumhurbakan sfatyla duruyor. Lütfen kitlede herhangi bir tepki gelimesin. Bir parti genel bakan olarak karmza çktnda tutumuz baka olur ama bir Cumhurbabakan olarak da tutumuz baka olur diye konutu.

Ana Sayfaya Git