Görevini yapanla sorunumuz olmaz

İçişleri Bakanlığınca hakkında yürütülen terör soruşturması nedeniyle görevden uzaklaştırılan HDP'li Belediye Başkanı Mehmet Fatih Taş’ın yerine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Gözlet yaptığı açıklamada, ilçeyi gözde hale getirmek için yoğun çaba göstereceklerini söyledi.

Haberler 20.09.2019 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kulp Belediyesi Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Gözlet, Politik duruu ve hayat felsefesi ne olursa olsun, bütün vatandamzn hak ettii kaliteli belediye hizmeti almas için canla bala mücadele edeceiz. dedi.

çileri Bakanlnca hakknda yürütülen terör soruturmas nedeniyle görevden uzaklatrlan HDPli Belediye Bakan Mehmet Fatih Tan yerine Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Gözlet yapt açklamada, ilçeyi gözde hale getirmek için youn çaba göstereceklerini söyledi.

- Görevini laykyla ifa eden hiçbir çalanmzla sorunumuz yoktur

Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan olarak tüm vatandalar hiçbir ayrm yapmadan kucaklayacan vurgulayan Gözlet, öyle konutu:

Hedefim ilçemizi, devletin imkanlarn kullanarak ve sizden alacamz manevi destek ile kalkndrmak ve Türkiyenin en gözde ilçelerinden biri haline getirmektir. lçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda geliimine katk salamaktr. Politik duruu ve hayat felsefesi ne olursa olsun, bütün vatandamzn hak ettii kaliteli belediye hizmeti almas için canla bala mücadele edeceiz. Görevini laykyla ifa eden hiçbir çalanmzla sorunumuz yoktur. Bu anlamda kanunun ve gerekli mevzuatn dorultusunda hareket edeceimizden hiçbir vatandamzn üphesi olmasn.

- HDPli bakan tutuklanmt

12 Eylülde Aaçkorur Mahallesinde 7 vatandan ehit olduu hain terör saldrs soruturmas kapsamnda gözaltna alnan HDPli Kulp Belediye Bakan Mehmet Fatih Ta, 16 Eylülde silahl terör örgütüne üye olma, terör örgütü propagandas yapma, devletin birliini ve bütünlüünü bozma suçundan tutuklanmt.

Ana Sayfaya Git