Gösteri alanları yeniden belirlendi

İl Valiliği, 2017 yılı içerisinde, şehir merkezinde yapılacak toplantı, gösteri ve yürüyüşlerin alanları ile güzergâhlarını yeniden belirledi.

Haberler 14.02.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sürekli tartma konusu olan Diyarbakr ehir merkezinde yaplacak olan toplant, gösteri ve yürüyülerin alanlar ile güzergahlar yeniden belirlendi. l Valilii, 2017 ylnda alan ve güzergahlar açklad.

stasyon Meydan, Nevruz Alan ve TÜYAP Fuar Merkezi olmak üzere 3 alan hakknda dün yaplan açklamada u bilgiler verildi.

STASYON MEYDANI

stasyon Meydan (Merkez / Yeniehir lçesi), lk Toplanma Alan Urfakap Kava Yürüyü Güzergah, Urfakap Kavandan stasyon Caddesini takiben stasyon Meydanna kadar; Toplant Alan stasyon Meydan Dalma Yön ve Yerleri, stasyon Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Balar stikameti. Afi ve Pankart Aslacak Yerler ise düzenleme kurulunun talepleri dorultusunda Büyükehir Belediyesinin uygun görecei yerler ile toplant alannda krokide belirtilen yerler.

NEVROZ ALANI

Nevruz Alan (Merkez / Balar lçesi) lk Toplanma Alan, Zümrütkent Caddesi, Zümrüt evleri geçtikten sonraki kavak; Yürüyü Güzergah, Zümrüt evleri geçtikten sonraki kavaktan Zümrütkent Caddesini takiben Nevruz Alan Toplant Alan, Nevruz Alan (Balar Belediyesi Baclar Bölgesindeki M 44a - 09 paftasndaki bo alan); Dalma Yön ve Yerleri, Zümrütkent Caddesi stikameti, Yeni Hal 1. ve 2. cadde stikameti, Urfa Yolu stikameti ve Hamravat Evleri istikameti; Afi ve Pankart Aslacak Yerler ise düzenleme kurulunun talepleri dorultusunda Büyükehir Belediyesinin uygun görecei yerler ile toplant alannda krokide belirtilen yerler. denildi.

FUAR MERKEZ

TÜYAP Fuar Merkezi (Merkez / Yeniehir lçesi) lk Toplanma Alan, Elaz Caddesi Unatlar Oto Ford Servisi Karsnda bulunan bo alan; Yürüyü Güzergah, Elaz Caddesi; Toplant Alan, TÜYAP Fuar Merkezi; Dalma Yön ve Yerleri, Elaz Caddesi ehir merkezi istikameti, Üçkuyular Toki istikameti, Artma Tesisleri istikameti, Elaz Caddesi Ergani istikameti; Afi ve Pankart Aslacak Yerler, Düzenleme kurulunun talepleri dorultusunda Büyükehir Belediyesinin uygun görecei yerler ile toplant alannda krokide belirtilen yerler. Valilik,

Ana Sayfaya Git