Grup Merkez Hasar Mardin’de hizmette

Türkiye çapındaki yaygın acente ağıyla, kazalar neticesi zarara uğrayanların başvurduğu ilk adres olan Grup Merkez Hasar Mardin Acente Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Haberler 21.04.2018 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Grup Merkez Hasar Mardin Acente Müdürlüünün Artuklu ilçesindeki ofisinin açl nedeniyle düzenlenen törene Grup Merkez Hasar Anonim irketi Yönetim Kurulu Bakan brahim Türke Kocabey, irketin üst düzey yetkilileri, çevre illerden gelen acente yetkilileri ile çok sayda davetli katld.

GRUP MERKEZ HASAR

Kalabalk bir davetli kitlesinin itirak ettii açl töreninde Kuran- Kerimden ar erif okundu. Daha yaplan dualarn ardndan Grup Merkez Hasar Mardin Acente Müdürlüünün açl kurdelesini Grup Merkez Hasar Anonim irketi Yönetim Kurulu Bakan brahim Türke Kocabey ve dier davetliler hep beraber kesti.

Açln ardndan açklama yapan Grup Merkez Hasar Anonim irketi Yönetim Kurulu Bakan brahim Türke Kocabey, 2006 ylnda kurulan Grup Merkez Hasarn Türkiyenin neredeyse tamamna yakn noktasnda buluna ubeleri araclyla, 20 binin üzerinde hasar dosyasnda vekaletli olarak tazminat tazmin ettiklerini söyledi.

Kocabey, Grup Merkez Hasarn çalmalarnn dier kii gruplarca yaplan ilerle kartrlmamas gerektiine dikkati çekerek, öyle konutu:

HASAR DOSYALARININ TESPT

Bildiiniz gibi sigorta bir riskin alnp satlma ilemidir. Hayatn neredeyse her alannda riskler mevcuttur. Bu riskler deprem, yangn, araç hasarlar diye tarif edebileceimiz riskleri kapsamaktadr. Bu riskler kapsamnda bir zarar söz konusu olduunda vatandalarmz, bir acente vastasyla veya temsilciliklerimiz araclyla bizlere ularlar. lgili arkadalarmzn yapaca deerlendirme sonucunda bir tazminat söz konusu veya bir zararn karlanmas söz konusu ise alnacak bir vekaletle ilemler balatlr. Genel merkeze intikal eden hasar dosyalar profesyonel ekiplerimizce deerlendirilip, zarar verenden talepte bulunmak üzere ilgili yerlere müracaat etmek suretiyle aktarlr. Bugün itibariyle bu alanda ülkemizde fazlaca kii yada gruplarn bu faaliyet içinde olduklarn biliyoruz. Bu kii yada gruplarn uygulamalarn Grup Merkez Hasarn çalmalaryla özellikle kartrlmamas gerektii hususu üzerinde durmak istiyorum. Bizler temel deerlerimiz olan dürüstlük, güven ve her koulda madur odakl çalma yöntemini muhafaza ederek, faaliyetlerimizi dizayn etmekteyiz. Bunu yaparken de bir hak kaybna sebep olunmamas, vatandamzn hak ettii deerin mutlaka yerine konulmas maksadyla, ilgili mevzuat hükümlerine göre hareket etmek kouluyla, onlarn kayp ve zararlarnn telafisi noktasnda oldukça titiz ve hassas bir çalmann içerisindeyiz.

MARDNDE BAYRAK YARII

Mardin acente müdürlüünde bayrak yar yaandn ifade eden Kocabey, 2006 ylndan itibaren neredeyse ülkemizin tamamnda faaliyetlerini her geçen gün yaygnlatran Grup Merkez Hasar, 2008 ylnda da Mardinde de bu faaliyetlerini sürdürmekteydi. Geçmi dönemdeki arkadalarmzn durumlarnda meydana gelen deiiklik sebebiyle bu görevi bugünden itibaren buradaki çok deerli arkadalarmz devir almlardr. Adeta bir bayrak yarna dönen bu faaliyeti Mardinde tüm hemerilerimizin istifadesine sunmak üzere çalmalarna balamlardr. Vatandalarmz, bir zarara uramalar halinde adresin Grup Merkez Hasar olduunu ve buradaki arkadalarmzdan danmanlk hizmeti almalarn kendileri için doru bir yol olduunu ifade etmek istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git