Gülistan aranıyor!

Tunceli'de 19 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Haberler 23.01.2020 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Munzur Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksekokulu çocuk Geliimi Bölümü 2. snf örencisi Gülistan Dokunun ailesinin 6 Ocaktaki kayp bavurusu üzerine balatlan arama çalmalarna, l Afet ve Acil Durum Müdürlüü (AFAD) görevlilerinin yan sra Adyaman Emniyet Müdürlüünde görevli dalgçlar, stanbul, zmir ve Kahramanmara büyükehir belediyelerinin su alt arama kurtarma ekipleri, Kayseri Turkuaz Doa Sporlar ve Arama Kurtarma Dernei dalgçlar ile Deniz Kuvvetleri ve jandarma arama kurtarma personelinden 100 kii katlyor.

ARAMALAR SÜRÜYOR

l Afet ve Müdürlüü koordinesinde görev yapan ekipler, Uzunçayr Baraj Gölü kysnda belirlenen bölgelerde dalgçlar ve su alt kameralaryla arama çalmas yürütüyor. Polis ve jandarmann dedektör köpekler ve drone ile arazide aramalarn sürdürdüü çalmalarda, Gülistan Dokuya ait herhangi bir ize rastlanmad.

Arama çalmalarnn sürdürüldüü bölgeye gelen CHP Grup Bakan Vekili Özgür Özel ile Genel Bakan Yardmclar Orhan Sarbal ve Veli Ababa, AFAD l Müdürü Cem Erdoandan hakknda çalmalar bilgi ald.

Gülistan Dokunun annesi, ablas ve akrabalaryla görüen Ababa, Özel ve Sarbal, konunun takipçi olduklarn belirtti.

CHP HEYET TUNCELDE

Özel, gazetecilere yapt açklamada, Tunceliye 7 milletvekili ve 2 genel bakan yardmcsyla geldiklerini söyledi.

Gülistan Dokunun olayn örendikten sonra konuyu Meclis gündeminde tuttuklarn anlatan Özel, Ailenin ve valiliin elinde olan daha farkl görüntüleri de gördük. Aramalarn yapld noktada da incelemelerde bulunduk. Birinci ümidimiz udur ki, beklenen en kötü olmasn, bir mucize olsun ve Gülistan sa salim baka bir yerden gelsin. Munzurdan çkmasn. Bunu gönülden istiyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git