Güneşin Kızları'nın hemşiresi Gülay Bursalı, sevgilisi ile kaldığı otel odasından emlakçı tecavüzünden kaçarken 10. kattan aşağı düşerek öldü

Dizi oyuncusu üniversiteli Gülay B, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralanan apartman dairesinde 'emlakçı'nın cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalınca 10'ncu kattan atlayarak yaşamına son verdi

Haberler 22.03.2016 - 10:54 Son Güncelleme : 22.03.2016 - 10:54

İstanbul Başakşehir, dün korkunç bir cinsel saldırı girişimi ve ardından gelen intihara sahne oldu.

Günlük kiralanan bir dairede dün sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan olay şöyle gelişti:

GÜLAY BURSALININ İNTİHARI

Aydın Üniversitesi öğrencisi dizi oyuncusu Gülay Bursalı (20), pazar gecesi erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılardaki bir meknda eğlendi.

İddiaya göre ilerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi.

C.İ. de Başakşehirdeki daireyi kiraladı. Ardından beraberinde bir arkadaşıyla birlikte sevgililerini alıp kiralanan eve götürdü.

çırılçıplak intihar eden dizi oyuncusu bu pozları vermiş

ERKEK ARKADIŞINI DÖVÜP TELEFONUNU ALDILAR

Ancak kısa süre sonra C.İ. de bir arkadaşıyla Eşyalarımı alacağım diyerek 10uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülayın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi.

Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, Yaklaşmayın atlarım diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİS EMLAKçIYI ARIYOR

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası tarafından başlatılan soruşturmada polis, dövüldükten sonra cep telefonu alınan erkek arkadaş E.Ö.yü gözaltına aldı.

Dizi oyuncusu üniversiteli Gülay Bursalı, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralanan apartman dairesinde emlakçının cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalınca 10ncu kattan atlayarak yaşamına son verdi.

İstanbul Başakşehir, dün korkunç bir cinsel saldırı girişimi ve ardından gelen intihara sahne oldu. Günlük kiralanan bir dairede dün sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan olay şöyle gelişti: Aydın Üniversitesi öğrencisi dizi oyuncusu Gülay Bursalı (20), pazar gecesi erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılardaki bir meknda eğlendi. İddiaya göre ilerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi. C.İ. de Başakşehirdeki daireyi kiraladı. Ardından beraberinde bir arkadaşıyla birlikte sevgililerini alıp kiralanan eve götürdü.

DÖVÜP TELEFONUNU ALDILAR

Ancak kısa süre sonra C.İ. de bir arkadaşıyla Eşyalarımı alacağım diyerek 10uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülayın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi. Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, Yaklaşmayın atlarım diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİS EMLAKçIYI ARIYOR

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası tarafından başlatılan soruşturmada polis, dövüldükten sonra cep telefonu alınan erkek arkadaş E.Ö.yü gözaltına aldı. Olayın ardındaki cinsel saldırıyı E.Ö.nün ifadesi ortaya çıkardı. Polis emlakçı , C.İ. ile beraberindeki kimliği belirsiz arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı. Cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Gülay Bursalının tecavüze uğrayıp uğramadığı ise otopsi raporuyla kesinlik kazanacak.

Gülay Bursalı Kimdir?, Gülay Bursalının biyografisi, Gülay Bursalının yaşamı, Gülay Bursalının hayatı, Gülay Bursalının oynadığı diziler, Gülay Bursalının yaşı, Gülay Bursalının memleketi, Gülay Bursalı nereli, Gülay Bursalı nasıl öldü, Gülay Bursalının mezun olduğu okul, Gülay Bursalının sevgilisi, Gülay Bursalının oynadığı tiyatro oyunları, Gülay Bursalı, taciz, intihar

Olayın ardındaki cinsel saldırıyı E.Ö.nün ifadesi ortaya çıkardı.

Polis emlakçı , C.İ. ile beraberindeki kimliği belirsiz arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

Cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Gülay Bursalının tecavüze uğrayıp uğramadığı ise otopsi raporuyla kesinlik kazanacak.

Gülay Bursalı Kimdir?

Günal Bursalı hangi okulda okuyor: Aydın Üniversitesi

Gülay Bursalının mesleği: öğrenci, dizi oyuncusu

Gülay Bursalı kaç yaşında: 20

Gülay Bursalı hangi dizilerde oynadı: Güneşin Kızları (hemşire rolünde)

Gülay Bursalı nereli, memleketi: Hatay

Güneşin Kızları, 18 Haziran 2015 tarihinden beri Kanal Dde yayınlanan, dram ve gençlik dizisidir. Dizi 29 Kasım 2015 tarihinde,Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Dizi ödülünü kazanmıştır. 19 Mart 2016 tarihinde dizi final yapacaktır.

Ana Sayfaya Git