Günlerdir kayıp olan Derya bulundu

Van'da 11 gün önce kaybolan 16 yaşındaki Derya Gül bulundu.

Haberler 06.07.2018 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda 11 gün önce kaybolan 16 yandaki Derya Gül, gece saatlerinde Edremit ilçesine bal çiçekli mahallesinde bulundu. Gül, çocuk Esirgeme Kurumuna alnrken, ailesi ise yaanlardan endie duyuyor.

Vanda 11 gün önce kaybolan 16 yandaki Derya Gül, gece saatlerinde Edremit ilçesine bal çiçekli mahallesinde bulundu. Jandarma tarafndan bulunan Gül, çocuk Esirgeme Kurumunda koruma altna alnd. Yaananlarla ilikin bilgi veren Gülün annesi, kzlaryla görümelerine henüz izin verilmediini söyledi. Jandarma tarafndan kzlarnn sadece bir fotorafnn gösterildiini söyleyen anne Gül, Bize kznz sizinle görümek istemiyor dediler. Bunun için bizimle görütürmeyeceklerini söylediler. Bunun dnda da hiçbir bilgiye ulaamadk dedi.

NE YAADII LE LGL ENDEMZ VAR

Gülün kuzeni Pnar Kaya ise Edremit lçe Jandarma Komutanlna giderek bilgi almak istedim. Ancak yetkililer hiçbir bilgi vermedi. Bu çocuun 10 gündür nerede olduunu bilmiyoruz. çocuk bu süre içerisinde bir olay yaad ve ailesinden çekindii için mi görümek istemiyor bilmiyoruz. çocuk çiçekli mahallesinde yani kentin en uzak yerinde bulunmu. Orada hiçbir tandk ve akrabamz yok. Deryann oraya kadar nasl gittii, kimin götürdüü, ne halde bulunduu konusunda hiçbir bilgiye sahip deiliz ve endielerimiz var diye konutu.

Ana Sayfaya Git