Güzeloğlu'dan Bayram Mesajı

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberler 30.08.2018 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzelolu, 30 Austos Zaferinin 96nc yl dönümünün milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve cokuyla kutlanacan dile getirerek, unlar kaydetti:

Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliinde, urunda büyük bedeller ödeyerek ordu-millet kenetlenmesiyle kazanlan, tarihimizin en önemli dönüm noktas ve milletimizin bamszlk fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan, 30 Austos Zafer Bayram, Türk Milletinin hiçbir ekilde vatann bölünmez bütünlüünden ve bamszlndan ödün vermeyeceini, milli birlik ve beraberlik uuru içinde sonsuza kadar bamsz ve onurlu bir ekilde yaayacan bütün dünyaya ispat etmitir. Bu esiz zaferin tek kayna, birbirine kenetlenmi bir milletin, vatanna, özgürlüüne ve deerlerine olan ak ve inancdr. Bu duygular milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmu, milletimiz tarafndan kurulan devletlerin dünya tarihine yön vermesine imkn salamtr.

ÜLKENN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜÜ

Vatanmza kastedenler bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak ve ay-yldzl bayramz ilelebet dalgalanacaktr.

Bu duygu ve düüncelerle, bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armaan eden stiklal mücadelemizin bütün kahramanlarn, kanlaryla canlaryla bu topraklar vatan yapan, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüü için canlarn seve seve feda eden aziz ehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve ükranla anyor, bütün vatandalarmzn 30 Austos Zafer Bayramn kutluyorum.

Ana Sayfaya Git