Güzeloğlu teselli etti

Sürsürü Mahallesi'nde yıkılan binada hayatını kaybeden Tansel ile Ömer Elidar'ın cenazesi Maden ilçesine bağlı Kızıltepe köyünde toprağa verildi. Acılı babayı Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı hasan basri Güzeloğlu teselli etti.

Haberler 28.01.2020 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazdaki depremde hayatn kaybeden anne Tansel (40) ile olu Ömer Elidarn (12) cenazesi topraa verildi.

Elaz merkez Sürsürü Mahallesinde yklan binada hayatn kaybeden anne ve olunun cenazesi Maden ilçesine bal Kzltepe köyüne getirildi.

GÜZELOLU TESELL ETT

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, Diyarbakr l Jandarma Komutan Tugeneral Mustafa Erdem, Maden Kaymakam Refik Özsoyun da katld cenaze namaznn ardndan Tansel ile olu Ömer Elidarn cenazesi köy mezarlnda defnedildi. Vali Güzelolu, gözyalarna hakim olamayan baba Turgut Elidara basal dileyerek, teselli etti.

6 K TOPRAA VERLD

Enkaz altnda kalan Semanur Demir, Aslan Cankiz, Tansel Elidar, Asaf Elidar, Sena Karaman ve Sevim Canbaz, yaamn yitirdi. Sürsürü Mahallesindeki binann enkaznda kalan Sevim Canbaz (60) ile Sema Karaman (14) için Mevlana Camisinde klnan cenaze namazna; AK Parti Genel Bakan Vekili Numan Kurtulmu, çileri Bakan Süleyman Soylu, Adalet Bakan Abdulhamit Gül, Salk Bakan Fahrettin Koca, çevre ve ehircilik Bakan Murat Kurum, Diyanet leri Bakan Ali Erba, Elaz Valisi çetin Oktay Kaldrm ve çok sayda kii katld. Diyanet leri Bakan Erban kldrd namazn ardndan Canbaz ile Karamann cenazeleri, gözyalaryla Elaz Asri Mezarlnda topraa verildi. Dün sabah cenaze namazlar klnan Aslan Cankiz Hatunköyünde, Tansel Edidar ile Asaf Elidar Maden ilçesine bal Kzltepe köyünde, Semanur Demir ise Asri Mezarlnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git