Hakkari Vekil Verdi

Hakkari'de AK Parti'den aday gösterilen Husret Dinç'in resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilmesi, memleketi Şemdinli'nin Derecik beldesinde sevinçle karşılandı

Haberler 27.06.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve 27nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Hakkaride AK Partiden aday gösterilen Husret Dinçin resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilmesi, memleketi emdinlinin Derecik beldesinde cokuyla karland.

24 Haziran seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarna göre, Hakkaride HDP 2, AK Parti 1 milletvekili çkard.

En son 2007deki Milletvekili Genel Seçiminde Hakkariden 2 milletvekili çkaran AK Partide, Husret Dinç milletvekili seçildi.

Dinçin milletvekili seçilmesi nedeniyle memleketi Derecik beldesindeki vatandalar sevinç gösterisinde bulundu. Hubsret Dinç, tebrikleri beldedeki evinde kabul etmeye balad.

HAKKARDE VEKL çIKARILDI

Vatandalardan Ali Tekin, beldede yaayan vatandalara ilk kez böyle bir frsat verildiini söyledi.

Bu frsattan dolay memnun olduklarn anlatan Tekin, Türkiyede hiçbir ayrmclk yok. Biz snrn sfr noktasndayz, bize böyle bir frsat verdiler. Allaha çok ükür biz de vekilimizi çkarttk. Bütün Türkiyeye teekkür ediyoruz. Ne mutlu Türküm diyene. lk kez bir milletvekili çkarttk, Husret Dinçi. Allah yardmcs olsun. nallah çalacak, bize hizmet edecek. dedi.

Gelien köyünde yaadn dile getiren Hac Zirar en ise beldede büyük bir coku olduunu anlatarak, Özellikle reisimiz Recep Tayyip Erdoan seçilmesinden dolay çok sevinçliyiz. Burada bizim beldemizden birinin çkmas da çok güzel oldu. Beldeden ilk kez bir milletvekili çkyor. Herkese teekkür ediyoruz. diye konutu.

Agit Dinç ise belde halknn seçim sonucunu büyük bir coku ve sevinçle karladn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git