Hakkari'de "FETÖ ve PKK" üyesi çiftin evine operasyon

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde kendisi FETÖ/PDY, eşi PKK/KCK üyesi olan şüphelinin evinde gümrük kaçağı sigara ve çay ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

Haberler 09.05.2017 - 08:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürlüünden yaplan açklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalmalarn sürdüü bildirildi.

Açklamada, u ifadelere yer verildi:

çukurca Cumhuriyet Basavclnca yürütülmekte olan soruturma gerei terör örgütü mensuplarnn sadece kendi aralarnda irtibat salamak üzere ByLock isimli program kulland tespit edilen ve daha önce bir suçtan kayd bulunan F.Ö ve PKK/KCK terör örgütü üyelii bulunan ei E.Önün çukurca ilçesi Ormanl mezrasnda bulunan ikametinde 3 Mays 2017 günü lçe Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele Büro Amirlii ekiplerince yaplan aramada bin paket gümrük kaça sigara, 30 paket halinde kaçak çay, hakknda çukurca Sulh Ceza Hakimliince toplatma karar bulunan üzerinde Te Na Be ibaresi bulunan broür ele geçirilmitir.

Silahl terör örgütleri FETÖ/PDY üyesi F.Ö ve PKK/KCK üyelii bulunan E.Önün yasa d yollardan yurt dna kaçtndan yakalanamad vurgulanan açklamada, arama srasnda evde bulunan T.Önün gözaltna alnd belirtildi.

Ana Sayfaya Git