AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili İçten, zehir-zemberek açıklamalarda bulunarak veryansın etti

"Hakkım haram olsun" başlığıyla sosyal paylaşımda bulunan İçten, "İşe gitmeden ahbap çavuş ilişkileri ile tüm bakanlıklarda kadrosu olan kaç kişi var ? Alt üst rütbeden dolayı hiç bir iş yapmadan maaş alan kaç kişi var?" diyerek, tepki gösterdi.

Haberler 15.03.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Eski Diyarbakr Milletvekili Cuma çten, soysal medya hesabndan Hakkm haram olsun balkl bir yaz paylat. çten yazsnda çok sert eletirilerde bulundu. çten yazsnda e gitmeden ahbap çavu ilikileri ile tüm bakanlklarda kadrosu olan kaç kii var ? Alt üst rütbeden dolay hiç bir i yapmadan maa alan kaç kii var? Vergi veren bir mükellef olarak kendi payma hakkm haram ediyorum dedi. çten u ifadeleri kulland:

Üst düzey rütbesi olan; milletin oyu ile makam igal edenler, makamlar kendi yaknlarna özel ilerine imtiyaz edenlere, makam gücü ile; eini, dostunu, akrabasn kayranlara, özel ilerini yapanlara, sonrada pikin pikin Allah kitap diyenlere hakkm haram ediyorum.

Devletin makamlara verdii imtiyazlar ile; çocuklarn ve eini devletin tahsis ettii araç ve oförler ile okullara ve özel ilere yollayan, bunlar özel ileri için kullananlar, makam gideri göstererek tksrana, tiksirene kadar yiyip içenlere bir vergi mükellefi olarak açktan hakkm haram ediyorum.

Devletin maa, makam, araç, iletiim, lojistik, harcrah imkanlarn kendi siyasi ilerine yatranlara, makam bakalarna zülüm etmek için kullananlara, tepeden bakanlara, halk ile muhatap olmaktan kaçanlara, kibirli davrananlara hakkm haram ediyorum. Hadi keyfini çkarn bakalm.

MAKAMI VE MTYAZLARI KORUDA ADINA

Siyasilere yönelik çok ar ifadeler kullanan çten, Makam ve imtiyazlar koruma adna; üstlerine hakk ve gerçei söylemeyen, aksine yalakalk yapanlara, hakszlk karsnda susanlara, liyakata bakmayanlara, devletten maa alp devletine, milletine, vatanna ihanet edenlere hakkm haram olsun dedi.

Makam sahibi olduktan sonra; sadece kendini o makama oturtanlara kul köle olup yalakalk yaparak tutunmaya çalanlara, kamera ve basn karsnda; irin, sempatik, hogörülü durup, özü ile babaa kalnca; nefret, kibir kusanlar, geçmiini inkar, ret edenlere hakkm haram olsun diyen çten öyle devam etti:

Siyasi partilerde siyaset yap her seçimde beklenti içinde olup heyecandan uyuyamayp, 6-7 ekim olaylarnda, KBY referandumunda, Zeytindal Harekatnda, kar beyan edip, veyahut korkudan susmay tercih edip, seçimde de pikin pikin Aday aday veya Aday olanlara hakkm HARAM olsun.

Bulunduu siyasi partide; aday listesinde olmadnda kar taraftan aday olan, bamsz aday olarak partiye zarar veren, listedeki sralamasn beenmeyip istifa eden, kar tarafa çalan, sonra pikin pikin tekrar partiye dönüp sahnede boy gösterenlere hakkm haram olsun.

Bu yalaka takmna, istikrarsz davranlara, makam ve mevkiyi kendi çkarlarn kullananlara, konu mankeni olanlara, siyasi partiler içerisinde bunlara pirim veren, önlerini açan parti yönetimlerine hakkm haram ediyorum.

DÜNE KADAR FETÖ LE AK YAAYANLAR

Yazsnda FETÖye de deinen Cuma çten, Düne kadar FETÖ ile kol kola ak yaayanlar diyerek eletirilerini sürdürdü. çten unlar yazd:

Düne kadar (17-25 Aralk sonras FETÖ ile kol kala ak yaayanlar, söylemlerimi kulak arkas edenlere, 15 Temmuzda aklmz bamza geldi diyenlere, PKK ve dier terör örgütlerine tek bir laf söylemeyenlere, devleti, partiyi terör örgütlerini idare edenlere, bunlar görmeyenlere, görüp de susanlara hakkm haram ediyorum.

Kimsenin bata FETÖ ve PKK terör örgütlerine tek bir laf etmedii dönemlerde; onlara sava açan biri olarak, ahsmn tekrar seçilmesine engel olan, sayn cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana hakkmda bilgi kirlilii oluturan, teröristler ile ibirlii içinde olan, olmaya devam edenlere hakkm haram olsun.

Ülkemde kyametler koptuunda; insanlar katledildiinde, ehrim sava alanna çevrildiinde, kamuoyuna çkp teröristlere tek bir laf etmeyip alg yönetemeyenler, ortalk sakinletiinde ehrin sokaklarnda boy gösteren sözde siyasetçilere, korkaklara hakkm haram ediyorum.

FETÖ ile ilk mücadele ettiimde; F tipi örgüt, Hahai, paralelci, Tuzluk bunlar dediimde; bana bozulanlar, laf atan, yüz çevirenler, imdi bizden çok FETÖ düman olup bizim yukar makamlarda olmamz engelleyip, her türlü pislii yaparak, yalakalk yapanlara hakkm haram olsun.

Ana Sayfaya Git