Halk cevabını verecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, M4 Hattı Tavşantepe, Pendik, ve Yakacık metro istasyonlarının açılış törenine katıldı.

Haberler 22.01.2017 - 00:50 Son Güncelleme : 22.01.2017 - 00:52

Burada konuan Erdoan, TBMMden geçen anayasa teklifine ilikin Ne yaptnz ki diyenlere dün akam parlamento güzel bir cevap verdi. Ama gerçek cevab inallah beer plannda egemenlik milletindir. imdi milletim inallah gerçek, nihai karar verecek. Bu karar ile birlikte Türkiye yeni bir sçrama noktasna ulaacaktr. Milletimiz ülkemiz için hayrl olsun el ele vereceiz. Hep birlikte Türkiye olacaz diye konutu.

PARLAMENTODAN GEçTKTEN VE ÖNÜME GELD ZAMAN DA BEN PENEN SÖYLÜYORUM. ONAYLARIM

Erdoan, u anda bir referandum sürecindeyiz. nallah bu referandum süreci de milletimizin kahir ekseriyetiyle ben inanyorum ki neticeye ulaacak bunun ardndan da sizlerin bu talebi parlamentoda inanyorum ki gündeme gelecektir. Parlamentodan geçtikten ve önüme geldii zaman da ben peinen söylüyorum. Ben bunu onaylarm. George, Hans ne der. u ne der. Bu ne der. Beni ilgilendirmez. Milletimin dedii beni ilgilendirir. te bu manzara güçlü Türkiye manzarasdr. Yeni Türkiyenin douu manzarasdr dedi.

STEDKLER KADAR STANBUL EMNYET MÜDÜRLÜÜNE AK PART L TEKLATINA LAV SLAHI LE ATE ETSNLER

stanbul Emniyet Müdürlüü ve AK Parti l binalarna düzenlenen lav silahl saldrlara ilikin konuan Cumhurbakan Erdoan, Türkiyenin yaad skntlarn amasnn yolu ite bu manzaradr. Toplu açl ile verdiimiz mesajlar, birlikteliktir. Ülkemizi terör, bask, kuatma ile ayak oyunlar, riyakrlk, alg operasyonlar ile sindirmek, huzursuz etmek isteyenleri bozacak olan manzara ite budur. stedikleri kadar stanbul Emniyet Müdürlüüne lav silah ile ate etsinler. stedikleri kadar Ak Partinin il tekilatna lav silah ile ate etsinler. Bunlar ile bir yere varmak mümkün deil. Bunlar ile bir yere varmak mümkün deil. Bunu iyi bilsinler ki; bizler bu yola her eyimizi koyduk ifadelerini kulland.

ELLERNDEK FNANS MKANLARINI SPEKÜLASYON ARAçLARINI KULLANARAK BZ DBE çEKMEYE çALIACAK

Erdoan, Unutmaynz, onlar geleceimizi karartmak isteyecek, biz yaptmz her yatrmla, attmz her admla istikbalimizi aydnlatacaz. Onlar terör örgütlerinin silahlar ve bombalaryla yakacak, ykacak, biz ise ina edeceiz, ihya edeceiz. Onlar ellerindeki finans imkanlarn spekülasyon araçlarn kullanarak bizi dibe çekmeye çalacak, biz hayata geçirdiimiz projelerle zirveyi zorlayacaz. Onlar öldürmenin yollarn arayacak, biz yaatmann çaresine bakacaz. çünkü biz hep birlikte Türkiyeyiz. Bu ülkeye, millete zincir vurmak isteyen çok oldu. Ama hiçbiri de baaramad. Bugün de Türkiyeyi terör örgütleri, ekonomik saldrlar ile uluslararas dayatmalar ile köeye sktrdklarn sananlara kar yeni bir istiklal mücadelesini balattk sürdürüyoruz diye konutu.

DÖKTÜÜMÜZ HER DAMLA KAN, BU TOPRAKLARIN VATAN OLDUU GERçEN PERçNLEYEN BRER MIHTIR

El Babta 5 askerin ehit olmasna ilikin Cumhurbakan Erdoan, ehitlerimiz var. Ama ehitler olmadan bu toprak vatan olmaz. Dün Suriyede 5 ehidimiz var. 9 gazimiz var. Dün ki kahramanlar ile birlikte tüm ehitlerimize Allahtan rahmet yaknlarna basal diliyorum. nancmza göre ehitler ölmez. Onlar diridirler. Kimse ehitlerimiz için ölü demesinler. Onlar ruhlar ile bizim yanmzdalar. Bizim görevimiz, bu mücadeleyi sonuna kadar vermektir. Topraa verdiimiz her ehit bedeni elbette yüreimizin bir köesini dalyor. Gazilerimizin yaad aclar bir kenara brakmamz mümkün deil. Döktüümüz her damla kan, ter bu topraklarn bize vatan olduu gerçeini perçinleyen birer çivi, mhtr. Birer tapu belgesidir. 15 Temmuzda darbecinin silahnn karsna cesaretle dikildiinde orada kann dökmeseydi. Genci, yals, kadn erkei biz bugüne çkabilir miydik? stiklal Marmzn airinin dediini sizler aynen yerine getirdiniz. Aynen yerine getirdiniz. Siz gövdenizi siper ettiniz ve o hayaszca akn durdu. te mesele bu. manszlarn karsnda ehli iman, kendisini tam manasyla ortaya koydu ve neticeyi aldk ifadelerini kulland.

DEA, PKK, PYD, YPG, DHKP-C, FETÖ HEPS çÖKECEK

Terör örgütlerine kar mücadelenin devam edeceini ifade eden Cumhurbakan Erdoan, DEA, PKK, PYD, YPG, DHKP-C, FETÖ hepsine kar Selçuklu sultan Klçaslandan beri corafyamzda verdiimiz mücadelede karmza çkartlan ihanet çeteleri hepsi nasl çöktüyse bundan sonra da hepsi çökecek. Milletimiz istiklalinin ve istikbalinin gelecee yönelik admlar söz konusu olduunda 15 Temmuzda olduu gibi Allahn izniyle her eyi yapacaktr açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git