Halkımız iradesini iktidar yapacak!

Ensarioğlu, "16 Nisan 90 yıldır milletin önüne çıkmış en büyük fırsattır. İlk defa millet bu referandumda yapılacak değişiklikle kendi iradesini iktidar kılacaktır." dedi.

Haberler 07.04.2017 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr Milletvekili Galip Ensariolu, referandum çalmalar çerçevesinde, partisinin Silvan lçe Bakanl binasnda vatandalarla bulutu.

Burada konuan Ensariolu, Silvan Barajnn Türkiyenin en önemli projelerinden biri olduunu söyledi.

Bu barajla 2,5 milyon dönüm arazinin sulanacan ve 300 bin insann istihdam imkan bulacan belirten Ensariolu unlar söyledi:

BÖLGEDEK YATIRIMLAR

7 tane su deposu baraj yaplmaktadr. Bütün bu hizmetler yaplrken ekoloji bozuluyor yalan ile sürekli yalan ve iftira atan bir makineye dönütü bu yap. PKK ve HDP yalan ve iftira atan bir makinaya dönütü. Bu zulme dur diyecek biri yok mu? Milletin istemedii hiç bir ey olmaz. Millet bu zulme dur derse hiç kimsenin haddi deil. Biz Allahtan ve milletten daha büyük birini tanmayz. Biz Silvandan güçlü bir destek bekliyoruz bu zulmedenlere dur diyebilmek için.

HALK KEND RADESN

16 Nisanda milletin geleceini belirleyecek olan referandumun yaplacan aktaran Ensariolu, bunun 90 yldr milletin önüne çkm en büyük frsat olduunu kaydetti.

lk defa milletin bu referandumda yaplacak deiiklikle kendi iradesini iktidar klacan belirten Ensariolu, Bundan sonra her eyi belirleyecek olan halkn kendisidir. Egemenlik bundan sonra gerçek anlamda kaytsz artsz milletin olacaktr. 90 yldr Bu sistem Kürtleri yok sayd, zulmetti, asimile etti, yok etti. diyorsun. imdi de, Bu sistem deimesin. diyorsun. imdiye kadar neye evet dediniz ki? diye konutu.

Ana Sayfaya Git