Haluk Levent, Diyarbakır'da engelli çocuklarla şarkı söyledi

DİYARBAKIR'a gelen Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Genel Başkanı ve rock müzik şarkıcısı Haluk Levent, hayranlarına vereceği konser öncesi engelli çocuklar ile maddi olarak yardım yapılacak olan iki aileyi ziyaret etti. Levent, engelli çocukların ziyareti sırasında şarkılarını çocuklarla beraber seslendirdi.

Haberler 09.12.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakra gelen Haluk Levent, sabah saatlerinde çermik ilçesine gitti. Levent ve beraberindeki ekip, ilçedeki engelli çocuklarn eitim gördüü bir rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Burada okul yönetimi tarafndan karlanan Haluk Levent, çocuklarla yakndan ilgilendi. çocuklarla beraber arklarn seslendiren Levent, pasta kesip hatra fotoraf çektirdi. çermikten sonra Diyarbakr kent merkezine gelen Haluk Levent, burada ise AHBAP olarak yardm yaplacak olan iki aileye ziyaret gerçekletirdi.

ENGELL çOCUKLARA ARKI

Haluk Levent yapt açklamada, Diyarbakrda gerçekleecek program öncesi çermikte engelli çocuklar ziyaret etmekten mutlu olduunu söyledi. Levent, Kurum müdürü kardeimiz bizi davet ettiinde seve seve kabul ettik. Gönüllü olarak buraya geldik. Sizin de gördüünüz gibi engelli kardelerimiz bizleri, bizler de engelli kardelerimizi gördüümüz için çok mutlu olduk. Bu tür aktiviteler gönüllülük esasna dayanan aktivitelerdir. Ben Haluk Levent olarak bu tür etkinliklerin hep içinde olacam. Hepimizin birer engelli aday olduunu unutmayalm. Sadece belirli günler de deil, her zaman engellilerimizin yannda olmalyz. Herkese yetimek zor. Biz gönüllüler ordusuyuz. Onlarla ilgili çalmalar yapacaz. Diyarbakrla ilgili elimizden ne geliyorsa biz bunu yapmaya hazrzdedi.

Öte yandan, Haluk Levente çermik Milli Eitim Müdürü Murat Bozdoan tarafndan çermikin tarihi Haburman Köprüsünün de bulunduu biblo ve çeitli hediyeler verildi.

Ana Sayfaya Git