Hasımlar çatıştı!

Diyarbakır’da aralarında önceden husumet bulunan iki aile arasında silahlı çatışma yaşandı. Sokak ortasında çıkan çatışmada baba ve oğlu yaralanırken, diğer aile fertleri kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis ekipleri şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Haberler 04.11.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Diyarbakrn merkez Balar ilçesi Göçmenler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hac Ö. ile olu Aydn Ö., sokakta yürüdükleri srada önceden aralarnda husumet olan Vedat A., oullar Bar A. ve Welat A. ile karlat. Aralarndan önceden yaanan husumet nedeniyle cadde ortasnda tartan aileler daha sonra birbirlerine silah çekerek çatmaya balad.

BABA OUL YARALANDI

Yaanan silahl çatmada Hac Ö. ile olu Aydn Ö., vücutlarnn çeitli yerlerinden aldklar kurunlar nedeniyle yaralanrken, Vedat A., oullar Bar A. ve Welat A. ise olay yerinden kaçt. Esnaf ise kurunlarn hedefi olmaktan son anda kurtuldu. Durumun bildirilmesi üzerine yarallar olay yerine çarlan ambulanslarla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

ESNAFLAR KURTULDU

Kaçan Vedat A. ile oullar Bar A. ve Welat A.nn yakalanmas için polis ekipleri çalma balatrken, silahl kavga srasnda seken kurunlar bir i yerinin kepenklerine isabet ederek ardndan camdan içeriye girdi. O srada i yerinde bulunan esnaf ise kurunlarn hedefi olmaktan son anda kurtul.

Ana Sayfaya Git