Hasta yakınına sıcak bir ortam!

Şehir dışından gelen hasta yakınları, Belediye misafirhanesinde ağırlanıyor.

Haberler 28.05.2018 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakra gelen hasta yaknlarna kaplarn açan Büyükehir Belediyesi, misafirhanede arlad vatandalarn tüm ihtiyaçlarn karlyor. Ramazan ay nedeniyle hasta yaknlarna iftar ve sahur da veren belediye, takdir topluyor.

Kent dndan Diyarbakra gelen hasta yaknlar için misafirhane açan belediye, burada tüm ihtiyaçlarn karlad hasta yaknlarna Ramazan ay nedeniyle de sahur ve iftar veriyor. 136 odadan oluan misafirhanede her gün 350 kii bu hizmetten faydalanyor. Aldklar hizmetten memnuniyet duyan hasta yaknlar, belediyeye minnettar olduklarn belirterek, teekkür etti.

Dier ehirler örnek almal

Kardeinin kaza geçirmesi nedeniyle Kocaeliden Diyarbakra geldiini belirten hasta yakn Birsen Ardç, Farkl bir ilden buraya geldiimiz zaman ne yapacamz bilemedik, çünkü bir hastamz var ve kafamz bir taraftan onunla megul. Dier yandan da konaklamann maddi boyutu var. Ailecek buradayz. Bunu nasl çözeceimizi düünürken Büyükehir Belediyesinin bu ekilde bir hizmeti olduunu örendik. çok güzel bir hizmet, kesinlikle dier ehirlerin de bunu örnek almasn istiyorum. Bizleri birçok eyden kurtarm oldular, Allah bin kere raz olsun. 25 gündür misafirhanede kalyorum, buradaki arkadalar bir ekip olarak gerçekten hasta yaknlarna her anlamda çok yardmc oluyorlar, çok teekkür ediyorum dedi.

Hepsi saygl ve iyi insanlar

Hasta yakn Sabri Halimolu, kendilerine çeitli imkanlar sunan belediyeye teekkür ederek, Allah raz olsun. çalanlarndan yöneticilerine kadar hepsi saygl ve iyi insanlar, Allah hepsinden raz olsun diye konutu.

Mustafa Güler ise, Mardinden geldiini belirterek, Eskiden buraya geldiimizde ya otellerde kalyorduk ya birilerinin evine misafir oluyorduk. Buras bizler için çok iyi oldu ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git