Hastanede çatışma!

Hastane bahçesinde kan davalı iki aile fertleri arasında çatışma çıktı. Olayda 73 yaşındaki bir kadın hayatını kaybederken, biri polis üç kişi de yaralandı.

Haberler 21.02.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üçkuyu mevkiindeki Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi Acil Servisi önünde kan daval iki aile arasnda çkan silahl çatmada 73 yandaki bir kadn yaamn yidirirken, olu ile birlikte biri polis üç kii de yaraland.

Alnan bilgiye göre, Elaz karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaargil Eitim Aratrma Hastanesi Acil Servisi önünde dün saat 14.00 sularnda kan daval iki aile fertleri kar karya geldi. Ksa tartma sonrasnda taraflar silahlarn çekerek, çatt.

çATIMA çIKTI

Her iki aile fertlerinin kart silahl çatma, acil servisi önündeki otoparkta devam etti. çatmann yaand otopark alannda çok sayda araca mermi isabet etti. Olayda kan davallardan olduu bildirilen 73 yandaki Zümrete Bahadr olay yerinde hayatn kaybetti. Oul Alaaddin Bahadr ile birlikte olay yerinde görevli polis memuru M.E ve kz çocuu H.B.Knin bulunduu üç kii yaraland.

çEVRE ABLUKADA

Silahl çatmann yaand haberi üzerine olay bölgesine çok sayda güvenlik görevlisi sevkedilirken, görgü tanklarnn verdii bilgiye göre, silahl 2 saldrgan plakas tespit edilen bir araçla olay yerinden kaçt. Polis kaçan saldrganlar yakalamak için takip operasyonu balatt. Olay yeri inceleme ekipleri de çatmann yaand otopark alannda balatt çalmalarn sürdürüyor.

YARALILARIN DURUMU

Olay yerinde hayatn kaybeden anne Zümrete Bahadr, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi morguna kaldrlrken, yaral polis, küçük kz ve ölen Zümrete Bahadr ayn Hastanenin acil servisine kaldrlarak buradaki ilk tedavilerinin ardndan ameliyeta alnd. Hastanede geni güvenlik önlemleri alnrken, Alaaddin Bahadrn kald servis, polis gözetiminde tutuluyor.

Ana Sayfaya Git