Hastanede hırsızlık!

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuğun yanında refakatçi kalan kadının cep telefonunun çalınma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haberler 19.04.2017 - 08:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr çocuk Hastalklar Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuun yannda refakatçi kalan kadnn uyuduu srada cep telefonunun çalnma an güvenlik kamerasna yansd.

Alnan bilgiye göre, l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Hrszlk Bürosu ekiplerince kent genelinde okullarda yaanan cep telefonu ve bilgisayar hrszl olaylarna ilikin çalma balatld.

Bir ihbar deerlendiren polis ekiplerince Diyarbakr çocuk Hastalklar Hastanesinin güvenlik kameras görüntüleri incelendi.

REFEKATçNN CEBN çALMAK STERKEN

Görüntülere göre, hastanede yatarak tedavi gören çocuun yannda refakatçi kalan kadnn uyuduu srada servise gelen bir kii, tek tek hastalarn bulunduu bölümün dolaplarn açp kontrol ediyor.

Bu srada çocuk hasta ile yatakta uyuyan kadnn yanndaki telefonu fark eden zanl, cep telefonunu alarak servisten uzaklayor.

Görüntülerden kimlii tespit edilen zanl, polisin takibi sonucu Bismil ilçesinde yakaland.

Gözaltna alnan H.A.Y. emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii adli mercilerce tutukland.

9 ayr hrszlk suçundan tutuklanan H.A.Ynin Bismil ilçesinden kent merkezine gelerek okullara veli, hastanelere de refakatçi olarak girdii, kimsenin bulunmad srada gördüü bilgisayar ve cep telefonlarn çald tespit edildi.

Ana Sayfaya Git