Hava Kuvvetlerinin 2 Numarası Yakalandı

FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri sözleşmeli subaylar imamının üst düzey sorumlusu" yakalandı

Haberler 05.11.2017 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada 2 Kasmda gözaltna alnan Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanl sözlemeli subaylar imam Gürdal Tnin bir üstü konumunda olduu belirlenen Sami kod adl B.K, stanbulda yakaland.

Alnan bilgiye göre, gaybubete geçen FETÖ üyelerinin yakalanmas çalmalarn sürdüren stanbul Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ve stihbarat ube Müdürlüklerine bal ekipler, Ankara 17. Ar Ceza Mahkemesince TBMMyi ortadan kaldrmaya teebbüs ve görevini yapmaya engellemeye teebbüs etme suçundan aranan Sami kod adl firari üpheli B.Knin Avclarda olduunu tespit etti.

Polisin B.Knin yakalanmas için balatt çalmalar sürerken, bu kii Avclarda bulunduu ikametinden kaçmaya çalt srada kovalamaca sonucu Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekiplerince yakalanarak etkisiz hale getirildi.

B.Knin, FETÖnün bir dönem zmir Hava Astsubay Hazrlama Okulu, 2008-2016 yllarnda da Hava Kuvvetleri sözlemeli subay mahrem yaplanmasnn Türkiye sorumlusu olan ve 2 Kasmda Ankarada yakalanan Hava Kuvvetleri Komutanl sözlemeli subaylarn imam Gürdal Tnin bir üstü konumunda bulunduu belirtildi.

Gözaltna alnan B.Knin, stanbul Emniyet Müdürlüünün Vatan Caddesindeki yerlekesinde bulunan Terörle Mücadele ube Müdürlüünde ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git