Havada yakaladılar

3 katlı binanın birinci katındaki balkondan düşen 2 yaşındaki Elif Çakmak'ı, iki esnaf havada yakalayarak kurtardı. Kızın düşmesi ve esnaf tarafından kurtarılması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 06.05.2017 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün öle saatlerinde anlurfann Balarba Mahallesinde meydana geldi. 3 katl binann birinci katndaki dairenin balkonunda oyun oynayan Elif çakmak, çkt korkuluklardan sarkarken dengesini kaybetti. Bir süre korkuluklara tutunan Elif, yorulup demiri brakt. Bu srada aada bekleyen esnaf Fehmi Durmaz ve Mehmet Tapk ellerini açp Elifi havada yakalad. Yere dümekten kurtarlan ve olayda yaralanmayan minik kzn düme an, Mehmet Tapka ait bakkaln güvenlik kameras tarafndan da saniye saniye kaydedildi.

HAVADA YAKALADI

yerinde bulunduu srada barmalar duyunca balkonunun altna geldiini belirten kebapç Fehmi Durmaz, Komularn fark etmesi üzerine ben de hemen balkonun altna kotum. Sorumsuz aileler yüzünden bir çocuk ölümden döndü. Allaha ükür çocuk yara almadan onu havada yakalayarak kurtardk. Bir cann hayatn kurtarmak güzel bir duygudur. Bu benim de çocuum da olabilirdi. Ben insanlk görevimi yaptm dedi.

Mahallede bakkal olan Mehmet Tapk ise Ben iyerimde bulunduum srada kar balkonda bulunan mahalle sakinimiz bana seslenerek küçük çocuun balkonda sarktn söyledi. Hemen iyerimden çkp ne oluyor diye baktmda balkondaki çocuun aaya sarktn gördüm. Benimle birlikte dier komularmzda gelerek düen çocuu havada yakalayarak kurtardk. Yara almadan kurtulan çocuk çok korkmutu. Sonra ailesine teslim ettik diye konutu.

Ana Sayfaya Git