Hayat kurtaran kahraman demir

On Gözlü Köprü'den Dicle Nehrine atlayıp intihar etmek isteyen genç kadını, Diyarbakırlı Emin Demir, gözünü kırpmadan suya atlayıp kurtardı.

Haberler 26.12.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki tarihi On Gözlü Köprüsünden Dicle Nehrine atlayp, intihar giriiminde bulunan genç kadn, kafeteryadaki garson Mehmet Emin Demir (27) tarafndan kurtarld.

Olay, akam saatlerinde merkez Sur ilçesindeki tarihi On Gözlü Köprüsünde meydana geldi. smi örenilemeyen 23 yandaki genç kadn, bilinmeyen nedenle On Gözlü Köprüsünden Dicle Nehrine atlad. Genç kadnn atladn görenlerin bar seslerini duyan çevredeki kafeteryada çalan garson Mehmet Emin Demir, Dicle Nehrine atlayarak genç kadn boulmaktan kurtard.

çevredekilerin de yardmyla Dicle Nehrinden çkarlan genç kadn, ihbar üzerine olay yerine gelen salk görevlilerinin ilk müdahalesinin ardndan Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesine götürüldü. Acil Serviste tedaviye alnan genç kadnn hayati tehlikesinin olmad örenildi.

O ESNADA KENDM KAYBETTM, GÖZÜMÜ AçTIM K SUDAK KADININ YANINDAYIM

Genç kadn intihar giriiminden kurtaran garson Mehmet Emin Demir, çevredekilerin barmas üzerine harekete geçtiini ifade ederek, Dicle Nehri kenarndaki müterilere sipari götürürken, bir ses duyduk. Müterilerden biri köprüden atlayan oldu diye bard. O esnada kendimi kaybettim, gözümü açtm ki sudaki kzn yanndaym. Kurtardm onu. Onu nehrin kenarna getirene kadar çok zorlandm, su akntlyd. çok ükür kurtardk onu. Genç kadn çkartrken iki garson arkadam yardm etti. Nehirden çkardktan sonra kafeteryadaki sobann yanna getirdik. Ben de çok üüdüm dedi.

Ana Sayfaya Git