Hayat kurtarmak için iş başındalar

112 Acil Servis ekipleri, Diyarbakır'da bayram süresince 2 bin 40 vakaya müdahale etti, 122 trafik kazasında hayat kurtarmak için zamanla yarıştı.

Haberler 25.08.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

112 Acil Salk Hizmetleri Diyarbakr ubesi Komuta Kontrol Merkezi hekimlerinden Azad çakmak Görevimizi bayramda da en iyi ekilde yapmaya çalyoruz. nsan salyla urayoruz. Burada dakikalar, saniyeler çok önemli. Hem biz hem sahadaki arkadalarmz hayat kurtarmak için mücadele ediyoruz dedi.

112 Acil çar Merkezi çalanlar, Kurban Bayramnda hayat kurtarmak için kesintisiz hizmet veriyor.

Salk Bakanl 112 Acil Salk Hizmetleri Diyarbakr ubesi Komuta Kontrol Merkezinde bayram tatiline ramen telefonlar hiç susmuyor.

Gelen çarlarn büyük ksmn gereksiz aramalar olutursa da çalanlar her çarya ayn duyarllkla yant verip, ihtiyac olanlara en ksa sürede ulap hayatlarn kurtarmak için büyük çaba gösteriyor.

112 Acil Servis ekipleri Diyarbakrda bayram süresince 2 bin 40 vakaya müdahale etti, 122 trafik kazasnda hayat kurtarmak için zamanla yart.

112 Acil Salk Hizmetleri Diyarbakr ubesi Komuta Kontrol Merkezi hekimlerinden Azad çakmak, hayat kurtarmak için 24 saat görevlerinin banda olduklarn söyledi.

Bayram da olsa görevlerini aksatmadan yürüttüklerini vurgulayan çakmak, Görevimizi bayramda da en iyi ekilde yapmaya çalyoruz. nsan salyla urayoruz. Burada dakikalar, saniyeler çok önemli. Hem biz hem sahadaki arkadalarmz, hayat kurtarmak için mücadele ediyoruz. dedi.

Ailemle telefonda bayramlatm

çakmak, 112 Acil Salk Hizmetlerini arayan vatandalarn yaplan yönlendirmelere uymalarnn çok önemli olduunu belirterek, Bizim için bayram çalmak demek, emek demek, hayat kurtarmak demek. Bayram çalarak geçirdim. Ailem baka ilde olduu için telefonla onlarla bayramlatm. ifadelerini kulland.

112 Acil Salk Hizmetleri Diyarbakr ubesi Komuta Kontrol Merkezi Veri Kontrol letmeni iki çocuk annesi Hatice Oral da bayram dolaysyla çok youn çaltklarn ifade ederek öyle konutu:

Bayramda younluumuz artmakta. Sürekli vaka takip ettiimiz için gözümü bilgisayardan ayrmyorum. Aslsz çarlar çok fazla. Bunlarn önüne geçilirse çok iyi olur. Aslsz çarlardan i yükümüz ikiye katlanyor.

Ana Sayfaya Git