Hazar Gölü Tatilcilerin Akınına Uğradı

Elazığ'da havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar Hazar Gölü'ne akın etti.

Haberler 09.07.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede derinlii ile ilk srada yer alan, 22 kilometre uzunlua ve 6 kilometre genilie sahip Hazar Gölünün kylar tatilcilerin aknna urad. Özellikle bölge iller Diyarbakr, Malatya, Bingöl, Tunceli, Adyaman, anlurfa, Mardin bata olmak üzere Türkiyenin dört bir tarafnda yaayan vatandalar, denize uzak olmalar nedeniyle tatil için Hazar Gölünü tercih etti. ki ada ve sakl kenti bulunan Hazar Gölü çevresi, apart otel, kamp çadr alanlar ile tatilcilerin gözde mekan oldu. Akdeniz ve Ege sahillerini aratmayan Hazar Gölünde tatilciler, ezlong, emsiye, deniz bisikleti, tekne turu gibi imkanlardan da faydalanabiliyor.

DYARBAKIR AKIN EDYOR

Diyarbakrdan 10 günlüüne geldiklerini belirten Ferit Polat, Diyarbakrdaki hava scaklklarndan dolay serinlemek istedik. lerimizin younluundan dolay batya gidemediimizden buray tercih ediyoruz. Hem serin hem de çocuklar için ideal bir yer. Herkese tavsiye ederiz diye konutu.

Gölün çok güzel olduunu, eskisi gibi olmadn ifade eden enol çelik ise, Önceden buras çevrili ve düzenli deildi. ezlonglar yoktu. Daha da iyi olacan düünüyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git