HDP heyeti Irak Cumhurbaşkanı Salih'le görüştü

HDP heyeti Kürdistan Bölgesel Yönetimi ziyareti kapsamında bugün Irak Cumhurbaşkanı Dr. Berhem Salih ile bir araya geldi. Görüşmede Kürt sorununun çözümü ve bölgesel sorunlar üzerinde durulduğu belirtiliyor.

Haberler 10.09.2019 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP E Genel Bakan Sezai Temelli bakanlnda, DTK E Bakan ve HDP Ar Milletvekili Berdan Öztürk, Grup Bakanvekili ve HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, E Genel Bakan Yardmcs Nazmi Gür, D likiler Komisyonu E Sözcüsü ve Batman Milletvekili Feleknas Uca ve Diyarbakr Milletvekili mam Taçerden oluan heyet Kürdistan Bölgesel Yönetimi ziyaretine devam ediyor. Heyet bugün Süleymaniyede Irak Cumhurbakan Dr. Berhem Salih ile bir araya geldi.

BERHEM SALHLE GÖRÜTÜLER

Görümede Irak Cumhurbakan Dr. Berhem Salihe, Irak Parlamentosu YNK Grubu Bakan Ciwan Ihsan, YNK Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Osman, Irak Cumhurbakan Danman Salar Mehmud elik etti.

Berhem Salih, HDP heyetini Sizleri babamn Süleymaniyedeki evinde karlamak istedim. Süleymaniyedeki bütün görümelerimi bu evde yapyorum. Ziyaretinizden mutluluk duydum. Ho geldiniz sözleriyle karlad. Basna kapal yaplan görümede bölgesel sorunlar bata olmak üzere, Kürt sorunun çözümü, ulusal birlik gibi temel konular ele alnd.

Ana Sayfaya Git