HDP Kadın Meclisi'nden Kaftancıoğlu'nu ziyaret

HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Esengül Demir ve Kadın Meclisi üyeleri CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret etti. Demir, ortak tavırdan taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Haberler 17.09.2019 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP stanbul l Ebakan Esengül Demir ve Kadn Meclisi üyeleri, sosyal medya paylamlar gerekçe gösterilerek hakknda 9 yl 8 ay hapis cezas verilen CHP stanbul l bakan Canan Kaftancoluna destek ziyaretinde bulundu.

CHP l Bakanlnda yaplan ziyarette ilk olarak konuan HDP l Ebakan Esengül Demir, Kaftancoluna hukuksuz bir ekilde ceza verildiini belirterek, Hem geçmi olsun dileklerimizi hem de kadnlar olarak kendileriyle dayanma içerisinde olduumuzu göstermek istedik dedi. Demir, Siyasetten özellikle kadnlarn hedef alnd partimizde de binlerce kadn arkadamz, belediye ve ebakanlarmz ve vekillerimiz dahil olmak üzere uanda benzer gerekçelerle cezaevindeler diye konutu.

YAN YANA GELLERMZ OLACAK

Canan Kaftancolunun ziyaretlerinden dolay memnuniyet duyduunu, kadn dayanmasnn kendilerini büyüttüünü aktaran Demir, ortak tavrn, tutumun ve duruundan da asla taviz vermeyeceklerini söylediini aktard. HDPli Esengül Demir, ortak tavr üzerinde uzlamaya ve bundan sonra genileyerek sürmesi üzerine fikir birliine vardklarn ifade ederek, Siyaseten de kadnlara yönelik saldrlar ve genel anlamda kadn cinayetleri, hak gasplarna kar yan yana gelilerimiz olacak dedi.

Ana Sayfaya Git