HDP'liler Saadet lehine çekildi!

HDP'nin CHP, İyi Parti ve Saaet Partisiyle olan dirsek-temasıyla ilgili yürütülen inkar politikası, Şanlıurfa'da maske düşürdü. HDP'li adaylar, Saadet Partisi lehine seçimden çekildi.

Haberler 26.02.2019 - 12:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada, HDPnin büyükehir ve merkez ilçe belediye bakan adaylar, Saadet Partisi lehine adaylktan çekildi.

HDPnin, l Seçim Kuruluna, anlurfa Büyükehir Belediye Bakan Aday olarak bildirdii Hidayet Enmek, bir otelde düzenledii basn toplantsnda, parti olarak 31 Marttaki yerel seçimlerde strateji deiikliine gittiklerini belirtti. anlurfada oluan toplumsal muhalefete destek sunacaklarn dile getiren Enmek, unlar kaydetti:

HDPL ADAYLAR çEKLD

Özelikle anlurfa halknn umudunu büyütmek ve gelitirmek adna toplumsal muhalefete güç ve anlam katmak istiyoruz. anlurfada toplumun desteini gören Sabahattin Cevheriye biz de parti olarak destek sunacamz duyuruyoruz. Karaköprü Belediye Bakan Adaymz Rdvan Yavuz, Eyyübiye Belediye Bakan Adaymz Mahmut Memitanl, Haliliye Belediye Bakan Adaymz Mehmet erif Benda ve Büyükehir Belediye Bakan Aday, ben Hidayet Enmek, anlurfa halk için, anlurfann kazanmas için Sabahattin Cevheri lehine adaylktan çekiliyoruz.

SAADET PART ADALLARI

Saadet Partisi anlurfa l Bakan Mustafa Niyazi Yanmaz, HDPnin büyükehir ve merkez ilçelerde, Saadet Partili adaylar destekleyeceini söyledi. Yanmaz, adaylarna desteklerinden dolay HDPye teekkür etti.

Saadet Partisi, Büyükehir Belediye Bakanlna Sabahattin Cevheriyi, Eyyübiye Belediye Bakanlna Halil Yiiti, Haliliye Belediye Bakanlna Mustafa Hekimolunu, Karaköprü Belediye Bakanlna da Essum Aslan aday göstermiti.

Ana Sayfaya Git