HDP'nin kozmik odası bulundu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "HDP binasında bundan 3 yıl önce mahkeme kurmuşlar, çek-senetçilik yapıyorlar. Üç vatandaş geldi ihbar etti, 'Orada kozmik oda var, o kozmik odaya sadece bunların milletvekilleri giriyor.' 7 ajanda ve paralar ele geçirdik. Elektrik parasını ödeyemiyorlar, kasada para tutuyorlar. Onun ötesinde başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik." ifadelerini kullandı.

Haberler 22.03.2019 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizlinin Acpayam ilçesinde, 5.5 büyüklüünde depremin yaand Karahöyük Mahallesinde incelemelerde bulunan çileri Bakan Süleyman Soylu, daha sonra düzenleyecei miting için çivril ilçesine geçti. Burada partililer tarafndan karlanan Soylu, Cumhuriyet Meydannda halka seslendi. Bakan Soylu, Acpayamda yaanan depremde can kaybnn olmamasnn sevindirici olduunu söyledi.

HUZURUMUZA KM MUSALLAT OLURSA KAFASINI EZECEZ

On yllardr Türkiyeye ABD ve Avrupadan parmak sallandn ifade eden çileri Bakan Süleyman Soylu, Bize Haddinizi bilin dediler. ktidar olduunuzda muktedir mi olacaksnz dediler. Muktedir olan biziz dediler. Efendiniz biziz, karar biz veririz dediler. Hiç yakamzdan dümediler. Bir sabah uyandk yüzde 200 fakirletik. Bize hep operasyon yaptlar. Terörle, anarizmle bu ülkeyi zayflatmaya çaltlar. Cumhurbakanmz da dünyaya not brakt Ey Dünya, bu corafyada biz karar vermedikçe kimse oyun kuramaz. Bu ülkenin bölünmez bütünlüüne, tarihi miraslarmza, geleceimize, huzurumuza, çocuklarmza kim musallat olursa kafasn ezeceiz diye konutu.

BURUNLARINDAN GETRECEZ

Terörle mücadelenin kararllkla devam edeceini aktaran Bakan Soylu, Diyorlar ki; biz stanbuldan Diyarbakra kadar yürüyeceiz. Aponun mraldan serbest braklmas için eylem yapacaz. Tövbe estafurullah. Ben de dedim ki; Sizi yürüten adam deildir. Yürüyebildiler mi? Yürüyemediler. Eskidendi o iler eskiden. Dou ve Güneydouda 13-14 yandaki kzlarmz analarnn kucandan alp da daa getirip, o hayvan Murat Karaylana hayvan Cemil Bayka masa mezesi yapp tecavüz ettirenlerin burnundan fitil fitil getirtmezsek Allah bize hesap sorsun diye konutu.

TEMEL KARAMOLLAOLUNA SERT çIKTI

Mitingde Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolunu eletiren Bakan Soylu, öyle dedi:

24 Haziranda PKKy meclise ben mi tadm. MHP l Bakanmz m tad? Buradaki AK Partili milletvekillerimiz mi tad? Kim tad? Kimin tad belli. Zillet ittifak tad. Saadet Partisi Bakan Temel Karamollaolu bana laf atyor, Ahlaksz bir seçime doru gidiyoruz diye. Ahlaksz ben miyim? Yoksa, iki milletvekilini TBMMye sokacam diye PKKya Milli Görüü satmaya kalkan sen misin? Ahlaksz. Erbakan, bu ülkenin deerlerine sahip çkt için Milli Görü ismini verdi. imdi siz, PKKyla pazarlk yapyorsunuz. Sezai Temelli diye bir adam var. Adamn yüzünde meymenet yok. Diyor ki; Kürdistanda biz kazanacaz. Kürdistan neresi? Var m öyle bir yer. Batda da AK Parti ve MHPye kaybettireceiz diye bir anlay ortaya koymaya çalyorlar.

74 HDP-PKKLIYI LSTEYE KOYDUNUZ

Türkiyenin kendi insansz hava aracn, helikopterini ürettiini belirten Bakan Soylu, 2017- 2018 yllarnda 3 bin 333 teröristin etkisiz hale getirildiini kaydetti. Türkiyenin önündeki 4.5 yl güçlü adm atamamas için yeni bir tezgah hazrlandn öne süren Bakan Soylu, öyle devam etti:

Bu zillet ittifak, 299 HDP ve PKK iltisakly CHP, Saadet Partisi, Y Partiden listelerine ald. O, yüzünde meymenet olmayan adam canl yaynda konutu. Dedi ki Ey mamolu, Ey Yava, bizim oylarmzla seçileceksin. Alacamz alacaz dedi. Bana cevap vermesinler, iki de bir cevap yetitirmesinler. Cumhurbakanmza cevap vermesinler. Yürekleri yetiyorsa PKKnn temsilcilerine cevap versinler. Dou ve Güneydouya huzur getirdik. 94 belediyelerine el koyduk. PKKya destek oluyorlard. Buradan Saadet Partisi Genel Bakanna söylüyorum. 74 tane HDP-PKKly listeye koydunuz. çinde PKKdan tutuklu olanlar var. çerisinde PKKya haraç toplayanlar var. çlerinde milislik, ibirlii ve kuryelik yapan var. PKKnn propagandasn yapt için gözaltna alnanlar var. Temel Karamollaolu, sen o adamlarn hiç birisini tanmyorsun. Senin öyle bir kabiliyetin de yok zaten. Sana listeyi Kandil verdi. Dada olanlarn babalarn, kardelerini listeye yazdn. Bu ülkede aynsn Y Parti yapt. Aynsn CHP yapt.

TFAYEC DEL çLER BAKANIYIM

Türkiyenin bana bir bela gelmemesi için çaltn belirten Bakan Soylu, Bakn imdi bir de FETÖ çkt. Ekrem Dumanl denilen bir hayvan. FETÖnün Türkiyedeki temsilcisiydi. çkm Bu hükümet gidecek. Ne beka meselesi, göreceksiniz ne olacan diyor. 15 Temmuz akam, hanginiz biliyordunuz bunlarn darbeye kalkacan. 7 Haziranda HDP yüzde 13 oy almad m? Yüzde 13 oy almsn, daha ne istiyorsun? Gittiler, yaktlar, yktlar oralar. Dertleri oy deil. Bunlarn hiç birisinin kendi inisiyatifi yok. Amerika gelir, generalleri talimat verir. Avrupa gelir talimat verir. Kandilden de buradaki robotlarna talimat verirler. Yakacaksnz, ykacaksnz diye. tfaiyeci deilim, bu ülkenin içileri bakanym. Ülkemin bana bir bela gelmeden önce nasl tedbir alnacan düünmesi gereken insanlardan biriyim. Bu ülkede benim gibi çok insan var. Ama bu memleketten bir tane var. Gözünü dikenin gözünü oyarz diye konutu.

HDP ADANA L BNASI OPERASYONU AçIKLAMASI

Soylu, HDP Adana il binasna dün düzenlenen ve 12 kiinin gözaltna alnd operasyona ilikin olarak ise, HDP binasnda bundan 3 yl önce mahkeme kurmular, çek senetçilik yapyorlar. Üç vatanda geldi ihbar etti, Orada kozmik oda var, o kozmik odaya sadece bunlarn milletvekilleri giriyor. 7 ajanda ve paralar ele geçirdik. Elektrik parasn ödeyemiyorlar, kasada para tutuyorlar. Onun ötesinde baka illere de sçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik dedi.

TERÖRSTLER KAFASINI çIKARAMAYACAK

nsansz hava aracyla ilgili yeni bir yazlm gelitirdiklerini vurgulayan Bakan Soylu, PKKya yapacamzn yars aklmzda yok. HAlarmzn altna öyle bir ey yaptk ki. Bir kademe daha yukar tadk. Bir yazlm yaptk. Altna bir aparat takacaz. Artk teröristler brakn dada yürümeyi, kafalarn çkaramayacak. Okullarmzn etrafnda uyuturucu sat yapanlar gördüünüzde, Ayan krn demitim. Yanl m dedim? çocuklarmzn ezan ve bayra örenmesini, deerlerini, aile yaplarn bozacaklar, çocuklarmzn zihniyetini teslim alacaklar. Bizim buna müsaade etmemiz mümkün deildir. Biz bunu da bir terör olarak görüyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git