HDP'nin söylemine polis babasından tepki

Çocukları terör örgütü tarafından kaçırılan ailelerin HDP il binası önünde eylemlerine devam ettiği sırada bir kişinin "Çocuğunuzu siz gönderdiniz" söylemi gerginliğe neden oldu. Teröristler tarafından polis oğlu kaçırılan acılı baba Şehmuz Kaya, "Ben çocuğumu PKK’ya gitmesi için polis yapmadım" dedi.

Haberler 07.09.2019 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn terör örgütünün elinden kurtarlmas için HDP Diyarbakr l Bakanl önünde toplanan ailelerin oturma eylemi devam ediyor. Ailelerin oturma eylemi yapt srada HDPli bir kadnn oturma eylemi gerçekletiren ailelere çocuunuzu siz gönderdiniz söylemi gerginlik yaanmasna neden oldu. Einin yannda terör örgütü mensuplarnca kaçrlan polis memuru Vedat Kayann babas ehmuz Kaya, çocuklarn PKK için polis yapmadklarn söyledi.

KAYA TEPK GÖSTERD

Acl baba Kaya, Ben çocuumu PKKya gitmesi için polis yapmadm. Tilki gibi saklanmayn, benim olum polis PKKya m vereceim. Lanet olsun gelip Olunu sen gönderdin diyor. Kürtlüü sizden mi öreneceim, ben Mardinliyim adamsa çksn karma beni öldürsün. 3 kadnn yannda olumu kaçrdnz, imdi de gelip siz gönderdiniz diyorsunuz. 5 yldr ben haber alamyorum sürekli bizi takip ediyorlar biz çocuumuzu kurtarmak için bir ey demiyoruz, bu saatten sonra ne yaparsanz yapn çkn karma diye konutu.

çocuunuzu siz gönderdiniz diyen S.S., ailelerin ikayeti üzerine güvenlik güçleri tarafndan kimlik kontrolü yapld.

Ana Sayfaya Git