Hem tedavi ediyor, hem kan bağışlıyor

Merkez Bağlar ilçesindeki Batıkent Sağlık Ocağında görev yapan Dr. Mustafa Demiroğlu, tek başına adeta bir sosyal proje olarak hizmetler yürütüyor.

Haberler 26.04.2019 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir salk ocanda doktorluk yapan Mustafa Demirolu, hastalara ifa datmasnn yan sra bugüne kadar 56 kez kan banda bulunarak, bütün insanlara ve meslektalarna örnek olacak bir ilke imza att. Doktor Demirolu, muhtaç insanlara kan banda bulunmasnn maneviyatn yükselttiini söyledi.

Yeniehir ilçesindeki bir salk ocanda aile hekimi olarak çalan Doktor Demirolu, mesleini icra etmesinin yannda, ihtiyac olan insanlara kan banda bulunmasyla da ünlü bir hekim. Tek bana bir sosyal proje olan Dr. Demirolu, çevresinde sosyal ilikileriyle herkesin gönlünde taht kuran bir hekim olarak biliniyor.

KAN BAILADII NSANLARI TANIMIYOR

Kzlay Kan Merkezine 46 defa ve acil kan ihtiyac duyurulan hastanelerde ise 10 kez kan veren Doktor Demirolu, böylece ihtiyac olan 168 kiinin yaamasna vesile olmann mutluluunu yayor. Yapt balar nedeniyle Kzlay Genel Merkezi tarafndan altn madalya ile ödüllendirilen Doktor Demirolu, Türkiyede en çok kan banda bulunan doktor unvanna sahip olduunu dile getirdi.

MANEVYATIMI YÜKSELTYOR

Ayrm yapmakszn insanlara yardm etmenin kendisini mutlu ettiini aktaran Doktor Demirolu, Kan vererek, bir hayat kurtarmak, bir insannn hayatn kurtarmaktr. Din, dil, rk, mezhep, ayrm yapmakszn ihtiyac olduunu bildiim ama tanmadm insanlara kan banda bulunarak, hayatlarn kurtarabilmek öncelikle bir insan olarak sonrada bir doktor olarak maneviyatm yükseltiyor dedi.

Ana Sayfaya Git