Hiçbir silah millet sevgisini yenemez!

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun '18 Mart Çanakkale Zaferi' Mesajını yayınladı. "Bugün, Vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle yazılan destansı bir mücadelenin, Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz" diyerek mesajına başlayan Vali ve Başkanvekili Güzeloğlu şunları kaydetti.

Haberler 18.03.2020 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarih boyunca birlik ve beraberlii ile birçok zorluun üstesinden gelen, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atan aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altnda yaamay kabul etmemi, canndan aziz bildii kutsal vatan topraklarn bugün de can ve kan pahasna korumasn bilmi, geçmiinden ald güçle 105 yl önce bugün dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmtr.

HçBR SLAH MLLET SEVGS YENEMEZ

Bu zafer, vatan topraklarn korumak için ahlanan Aziz milletimizin imknszlklara ramen, iman gücü, yüksek bir ruh ve sarslmaz bir inanç sayesinde kazand, bamszlnn ve egemenlik aknn ibret verici kahramanlk destandr. Büyük bir imann, muazzam bir azmin ve sarslmaz bir kararlln timsali olan çanakkale Zaferi hem milli tarihimizi, hem de dünya tarihini adeta yeniden ekillendirerek yeryüzündeki hiçbir silahn, vatan ve millet sevgisine kar muzaffer olamayacan göstermitir.

BÜYÜK BR ZAFERN ARMAANI

Bir hilal uruna batan günelerin geleceimize k olmaya ve bize ilham vermeye devam edeceine olan inancmla, bizlere bu büyük zaferi armaan eden, bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadalar olmak üzere, vatann bölünmez bütünlüü ve Türk Milletinin huzur ve güvenlii için hayatlarn feda eden tüm aziz ehitlerimizi minnet ve rahmetle anyor, kahraman gazilerimize de sonsuz ükranlarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git