Hizmette buluşma!

Güzeloğlu, Diyarbakır'a hizmet yolunda buluşmaları kapsamında Çınar ilçesinde muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 26.02.2020 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. çnar ziyaret eden Vali Güzelolu, kanat önderleri, muhtarlar, sivil toplum kurulular temsilcileri, esnaf ve vatandalarla bir araya geldi. çnar lçe Müftülüü konferans salonunda düzenlenen toplantya Vali Güzelolunun yan sra Vali Yardmcs ve DSK Genel Müdür Vekili Dr. Ahmet Naci Helvac, çnar Kaymakam Selami Kaya, l Emniyet Müdürü ükrü Yaman, l Jandarma Komutan Tugeneral Mustafa Erdem, Büyükehir Belediyesi daire bakanlar, kamu kurum müdürleri, çnar protokolü, muhtarlar, kanat önderleri, sivil toplum kurulular temsilcileri, esnaf ve vatandalar katld.

HZMET BULUMASI

Büyükehir Belediyesinin kent genelinde yürüttüü çalmalar anlatan Vali Güzelolu, uzun yllardr aksatlan çnarda bu yl 30 kilometresi scak asfalt olmak üzere 235 kilometre yol yaplacan kaydetti. Vali Güzelolu, çnar, Ergani ve Hanide açlacak plent antiyeleriyle ilçe kaymakamlar koordinesinde ihtiyaç duyulan mahalle içlerine sürekli malzeme tanacan ve vatandalarn ihtiyaçlarnn karlanacan ifade etti. Vali Güzelolu ayrca 2023 ylna kadar tüm ilçelerde Kültür ve Kongre Merkezi kuracaklarn müjdeledi.

Vali Yardmcs DSK Genel Müdür Vekili Dr. Ahmet Naci Helvac ise çnarda DSKnin yürüttüü çalmalar ve planlanan projelerle ilgili muhtarlar bilgilendirdi.

Konumann ardndan toplantya katlan muhtarlar, esnaf ve vatandalar Vali Güzeloluna sorun ve taleplerini iletti.

Ana Sayfaya Git