"Hoş Geldin Bebek" Projesi

Büyükşehir Belediyesi, doğum yapan kadın ile bebeklerin ihtiyacını karşılamak amacıyla "Hoş Geldin Bebek" Projesini başlattı.

Haberler 03.03.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyeden yaplan yazl açklamada, çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan olarak görevlendirilen Cumali Atillann talimatyla balatlan proje kapsamnda 25 bin aileye ulalaca belirtildi.

PROJE HAYATA GEçT

çinde bebek bakm seti ve anne için hastane kyafetinin olduu hediyelerin doum yapan kadnlara ulatrlaca projenin 2 milyon 714 bin lira maliyetinin olduu kaydedilen açklamada, projenin, Salk Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi Kadn Doum ve çocuk Hastalklar kliniklerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Hüseyin Aksoy ve Atillann katlmyla start ald anmsatld.

Açklamada, Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Atillann Projeyle annenin ve bebeinin ihtiyaçlarn gidererek onlara destek oluyoruz. çalmalarmzla sosyal belediyecilik hizmetlerinin gereini yerine getiriyoruz. ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git