HSK, 38 eski hakim ve savcıyı "futbolda şike davası" kapsamında da meslekten ihraç etti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2. Dairesi, daha önce meslekten çıkarılan eski 38 hakim ve savcıyı Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) kumpaslarından "futbolda şike soruşturması ve davasında" yer almaları nedeniyle de ihraç etti.

Haberler 28.01.2022 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakimler ve Savclar Kurulu (HSK) 2. Dairesi, daha önce meslekten çkarlan eski 38 hakim ve savcy Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) kumpaslarndan futbolda ike soruturmas ve davasnda yer almalar nedeniyle de ihraç etti.

Alnan bilgiye göre daire, futbolda ike soruturmas ve davasnda yer alan eski hakim ve savclarn ihraç edilmelerine ilikin konuyu gündem toplantsnda görütü.

MESLEKTEN HRAç ETTLER

Daire, daha önce meslekten ihraç edilen eski savclar Mehmet Berk, Fikret Seçen, Hüseyin Kaplan, Cihan Kansz, Zekeriya Öz, eski hakimler Mehmet Erdoan, Mehmet Hamzaçebi, Mehmet Ekinci, brahim Balk, Birol Bilen, Murat Üründü, Mehmet Karababa, Hadi çadr, Gökmen Demircan, Nurullah çnar, Dursun Ali Gündodu, Davut Bedir, Ömer Diken, Hikmet en, Meneke Uyar, Muzaffer ren, Seyfettin Mermerci, Metin Özçelik, Bülent Knay, Nalan Can, Eref Aksu, Mustafa Boz, Hüsnü çalmuk, Sedat Sami Halolu, Fatih Mehmet Uslu, Aytekin Ozanl, Sava çelik, Mesut Özcan, Osman Kaya, Yakup Hakan Günay, Vedat Dalda, Resul çakr, Mehmet Uurlunun futbolda ike kumpasnda yer almalar nedeniyle de meslekten çkarlmalarna hükmetti.

Ana Sayfaya Git