HSK, Yargıtay'a 11 yeni üye seçti

İstanbul Başsavcısı İrfan Fidan, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ile Akıncı Üssü Davası'nı sonuçlandıran Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selfet Giray Yargıtay'ın yeni üyeleri oldu

Haberler 28.11.2020 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakimler ve Savclar (HSK) Genel Kurulunca, stanbul Cumhuriyet Basavcs rfan Fidan, Ankara Cumhuriyet Basavcs Yüksel Kocaman, Gaziantep Cumhuriyet Basavcs Ahmet çiçekli, Mersin Cumhuriyet Basavcs Mustafa Ercan ile Aknc Üssü Davasn sonuçlandran Ankara 4. Ar Ceza Mahkemesi Bakan Selfet Girayn da arasnda bulunduu 11 hakim ve savc Yargtaya üye seçildi. HSK Genel Kurulu, bugünkü toplantsnda bo bulunan Yargtay üyelikleri için seçim yapt.

YARGITAY ÜYELKLER

Buna göre, stanbul Cumhuriyet Basavcs rfan Fidan, Ankara Cumhuriyet Basavcs Yüksel Kocaman, Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) darbe giriimine ilikin Aknc Üssü Davasn karara balayan Ankara 4. Ar Ceza Mahkemesi Bakan Selfet Giray, eski HSK Genel Sekreteri Fuzuli Aydodu, Yargtay Cumhuriyet Savcs Mehmet Beyhan Seçkin, stanbul Ar Ceza Mahkemesi Bakan Canel Rüzgar, Gaziantep Cumhuriyet Basavcs Ahmet çiçekli, hakim Kemal Güngör, Mersin Cumhuriyet Basavcs Mustafa Ercan, Savc Mustafa Doan ve hakim Sava ahinbay Yargtayn yeni üyeleri oldu. HSK, Yargtay üyesi olan 4 il basavcs ile dier isimlerin yerine gelecekleri daha sonra belirleyecek.

Ana Sayfaya Git