HÜDA PAR Bismil ilçe Başkanı Bilmez güven tazeledi

HÜDA PAR Bismil ilçe teşkilatında gerçekleşen 2. kongrede yapılan seçim sonucu mevcut başkan Ali Bilmez güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanı oldu.

Haberler 29.09.2017 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Bismil ilçe tekilat 2nci kongresini düzenledi. Kongrede mevcut bakan Ali Bilmez, güven tazeleyerek tekrar ilçe bakan oldu.

Kongre; Genel Bakan Yardmcs M. Hüseyin Ylmaz, Abdulsammed Yalçn GK Üyesi ve Diyarbakr l Bakan eyhmus Tanrkulu, parti yöneticileri ve üyelerinin katlmyla gerçekleti.

Kongrede konuan Bilmez, 5 yldr Bismilde HÜDA PAR ilçe yöneticiliini yaptn hatrlatarak bu zaman diliminde imkanlar dahilinde halka hizmet yaptklarn söyledi.

BLMEZ GÜVEN TAZELED

Bilmez, Bismil HÜDA PAR ilçe tekilat olarak 2 yl içinde ilçede tarla, yaralama, aile arasndaki küskünlük, alacak verecek meseleleri, miras, husumetli aileleri bartrmak gibi ortalama 200 büyük ve küçük uzlama meselelerine dahil olduk. çounu olumlu sonuçlandrarak bir çok aileyi uzlatrdk. Bundan sonra da halkmz eit tutarak, hiç bir fark yapmakszn bize gelen tüm sorunlarn en güzel ekilde üzerine eilip, adaletten amadan, adil kararlar vererek adaleti salamaya çalacaz. Amacmz bu halkn derdiyle dertlenmek, sknt yaayanlarn derdine çare bulmak, hiçbir menfaat beklemeden Allah rzasn kazanmaktr. Ana gayemiz budur. dedi.

Bismildeki tüm siyasi parti yöneticilerine STK, kanaat önderleri ve yöneticilere seslenen Ali Bilmez, Bismilde söz sahibi olan idareci, yönetici, STK ve siyasi partiler! Bu halkn derdiyle dertlenmek istiyorsanz bu halka beraber hizmet edelim. Bu halkn derdine beraber derman olalm. çarsnda bulundu.

Bilmez, son olarak kendisini bu göreve tekrardan layk gören ilçe tekilatna ve dava arkadalarna teekkürlerini sundu. (LKHA)

Ana Sayfaya Git