HÜDA PAR Sur İlçe Başkanlığı Yasinlerin dağıtamadığı eti dağıttı

Diyarbakır'da 2014 yılında Kurban Bayramı'nda kurban eti dağıtırken PKK'lılar tarafından katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının şehadetleri yıldönümü dolayısıyla HÜDA PAR Sur İlçe Başkanlığınca et dağıtıldı.

Haberler 08.10.2021 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yasin Börü, Riyad Güne, Hasan Gökgöz ve Hüseyin Dakak, 6-8 Ekim 2014te fakir ve muhtaç ailelere kurban eti datt esnada hunharca katledilerek ehid edilmelerinin 7. yl dönümünde, HÜDA PAR Sur lçe Bakanl tarafndan ihtiyaç sahiplerine et yardm yapld.

KURBAN ET DAITTILAR

Yaplan datmdan sonra açklamalarda bulunan lçe Bakan Ercan enol, HÜDA PAR Diyarbakr Sur lçe Bakanl olarak Yasin Börü ve arkadalarnn datamad kurban etlerini yldönümü olmas hasebiyle datmaya çaltk. Bilindii üzere 2014 ylnda kurban eti datan Yasin Börü ve arkadalar PKKlarca vahice katledilmilerdi. dedi.

enol, Bu mazlumlarn tek derdi ihtiyaç sahibi ve çaresizlere kurban eti ulatrmakt. Onlar bu güzel niyetine mukabil kar taraftaki insanlk dümanlarnn hunharca katliamlaryla bu kardelerimiz katledildi. Allah ehadetlerini kabul, mekanlarn da cennet eylesin. Sonuna kadar yollarn takip edeceimize, her yl kurban etlerini fakir ve mazlumlara ulatrmak için yollarda olacamza söz veriyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git