Hürriyet'ten skandal manşet!

Doğan medyasının yayın organı Hürriyet bugün skandal bir manşete imza attı. Hande Fırat imzası ile hazırlanan haberde hükümete darbe iması yapıldı.

Haberler 26.02.2017 - 13:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Hürriyetin kronik darbe sevici alkanl yeniden hortlam olacak ki bugün skandal bir manet hazrladlar. Hürriyetin dünkü manet haberinde, Genelkurmay Bakan Hulusi Akarn, TSKy ypratma çabalarna kar verdii 7 cevap yer ald. Gazetenin iç sayfalarna bakldnda, bu 7 maddenin içeriinin yazld, ancak bu içeriklerden hiçbirinde Hulusi Paann birebir cümlelerinin yer almad görüldü.

HULUS PAANIN KEND CÜMLELER OLDUU BELL BLE DEL

Hürriyete göre Hulusi Akarn rahatsz olduu ilk madde ise Silahl Kuvvetlerdeki baörtüsü serbestisi karar. Hürriyet, Akarn bu konuda TSKya danlmadndan yakndn yazyor. Ancak haberin ayrntlarna bakldnda, Hulusi Akarn trnak içine alnm sözleri yok denecek kadar az ve haberde kullanlan ifadeler tamamen mulak.

HÜRRYETN BELRTT TEK HABER KAYNAI EDNLEN BLGYE GÖRE... DYE BALIYOR

Edinilen bilgiye göre, alnan bilgiye göre eklindeki kayna tartlr ifadelerle balayan bu haberde, Hulusi Akarn görülerinden çok, üçüncü kiiler tarafndan duyuma dayal bilgiler kullanld açk bir ekilde göze çarpyor...

Gazetenin haberiyle ilgili u ana kadar Genelkurmay ya da Hürriyet tarafndan yaplan bir açklama yok...

Gazeteci Cem Küçük, habere dair eletirilerini sosyal medya hesabndan yapt. Küçük Bu manetle beraber Hande Frat ve Hürriyet intihar etmitir. Bunun Genç subaylar rahatszmanetinden hiç fark yoktur ifadelerini kulland. Küçük eletirilerine öyle devam etti:

Aydn Doan darbeci genlerini terk etmiyor. Bunlar postal sevicilikten vazgeçmez. Rezalet bu, rezalet. Hande Frat 15 Temmuzdaki tüm kredini bitirdin. Senin darbe kartln palavraym. Bu manetin hesabn vereceksin. Aydn Doan medyas hala darbeciliin üssüdür bu ülkede. Genleri darbeci bunlarn. Düzelmez bunlar. Demokratik bir ülkede böyle bir maneti atmak düünülemez bile, Hande Frat hiç mi utanmadn? TSK baörtüsü kararndan karargah rahatszm. Haddinizi bilin. Bu milletin emrindesiniz. Hürriyetin yapt darbeci alçaklktr. TSK ve medyadaki son darbeciyi tutuklayana dek bu milletin darbecilerle mücadelesi sürecek. Teyakkuza devam.

HEPS TUTUKLANACAK

Küçük, sosyal medya hesabndan eletirilerine devam ederken savclara da seslendi ve Hande Fratn yarglanacan söyledi. Ankaradaki savclarmza sesleniyorum.Sivil otoritenin ald bir kararla ilgili memurlar aleyhte haber yaptramaz.Bu TCKya göre suçtur diyen Küçük, Hangi general Karargah rahatsz haberini yaptrmsa bu suçtur. Sivil hükümete meydan okumaktr. Hande Frat da suç ortadr. Hükümet bir karar alacak ve bir haddini bilmez general Karagah Rahatsz diye manet attracak. Suç bu. Savclarmz gereini yapacak. Hande Frat ve Aydn Doan da bu suçun ortadr. Savclara bu darbeci maneti kimin attrdn açklayacaksnz demokrasi dümanlar. TSKda sadece FETÖcüler darbeci deildir.TSKda binlerce Talat Aydemir vardr. Bunlarn hepsi tutuklanacak ifadelerini kulland.

ALET OLDUNUZ

Sabah gazetesi yazar Hilal Kaplan ise Hürriyetin haberini, Herkes haddini bilecek. Cumhurbakan ile Millet sizi FETÖ Silahl Kuvvetleri olmaktan kurtard. Baörtüsünden önce hainlerden rahatsz olsaydnz!. Yllarca baörtülü kovalamaktan, beraber kadeh tokuturduunuz için FETÖcülerin Karargha yerlemesine alet oldunuz. Yazk, hl ayn kafa! dedi.

TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Yine Sabah yazar Hamet Babaolu da Gündem açktr... Hürriyet ve haberin sorumlular mutlaka hesap vermelidir. 15 Temmuzu yaadk, artk bunlara tahammülümüz yok ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git