Huzurun adresi Diyarbakır'dır!

Genel Başkan Canpolat, Erdoğan'ın kendilerinin kırmızı çizgisi olduğunu ifade ederken "Diyarbakır'a huzur gelmeden ne Ankara'ya huzur gelir nede Türkiye'ye huzur gelir" dedi.

Haberler 30.01.2017 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hzla Türkiyede ube açarak faaliyet alanlarn genileten Osmanl Ocaklar 1453, Diyarbakrda da ube açt. Genel Bakan Muhammed Emin Canpolat, huzurun adresinin Diyarbakr olduunu ifade ederek, Diyarbakra huzur gelmeden ne Ankaraya huzur gelir nede Türkiyeye huzur gelir dedi.

Diyarbakr ubesinin açl için dün Diyarbakra gelen ve Sümerpark Konferans Salonunda düzenlenen Osmanl Ocaklarnn Diyarbakr ube açlna Genel Bakan Muhammed Emin Canpolat katld. stiklal Mar ve Kuran Kerim tilavetinin okunmasyla balayan törende, Diyarbakr ube Bakan Abdulvahap Aykaç ksa bir konuma yaparak, Diyarbakra dair, hedeflerini anlatt.

DYABAKIRA HUZUR GELMEDEN

Daha sonra kürsüye gelen Canpolat, Diyarbakrn kendileri için ayr bir yeri olduunu söyledi. Bir ve beraber olmaktan baka çarelerinin olmadn belirten Canpolat, öyle konutu: Diyarbakra huzur gelmeden ne Ankaraya huzur gelir nede Türkiyeye huzur gelir. Diyarbakrda sacs solcusu, Türkü Kürdü, Alevisi Sünnisi demeden birbirinden ayrt etmeksizin huzuru ve kardelii salayabilirsek, inann 2023 hedeflerimizde 2071 hedeflerimizde hepsi gerçekleecek. Bu millet etle kemik olmu. Trnak olmu demiyoruz. çünkü bu millet büyük bir millet. çünkü Diyarbakr binlerce yllk bir kardeliin ehridir. Ne FETÖcülere, ne paralelcilere, ne gezicilere, ne PKKya, hiç kimseye verecek bir çakl tamz yok

BZ KLETREMEYECEKLER

Bölgede, milleti birbirine düürenleri asla barndrmayacaklarn ifade eden Canpolat, bu milletin binlerce ylk bir geçmii ve kardelii olduunu belirtti. FETÖnün çok kirli planlar olduunu ve bu planlar bertaraf ettiklerini aktaran Canpolat, Biz nefes aldmz müddetçe ya bu topraklarn üzerinde yaayacaz yada altnda yaayacaz. Biz vatanmzla bayramzla tekiz. Bizleri ikiletirmeye, bölmeye, bölütürmeye göçleri yetmeyecektir. diye konutu.

Cumhurbakan Erdoann kendileri için krmz çizgi olduunu söyleyen Canpolat, Referandumla beraber yeni bir süreç balayacak. Diyarbakra yine geleceiz. Kapmz çalmadmz bir ev kalmayacak. Biz bu ii önemsiyoruz. Biz bu ii falanca kii bakan olacak diye deil, bu milletin ta kendisi bakan olacak diye önemsiyoruz diyerek öyle konutu;

Osmanl Ocaklar 1453ün sembollerinde 12 tane yldz var. 11 tane normal 12nci yldz Kelime-i Tevhiddir. O ifredir. Kelime-i Tevhid hilal ve Kelime-i Tevhid yldz var. 0-12nci yldz Recep Tayyip Erdoandr. 11inci Cumhur 12nci Cumhurbakanmz. 12 tane Cumhurbakan gelmi 65 tane hükümet var. Bu ite bir terslik var. 65 tane hükümet gitmi gelmi, Ortalama 1,5 ylda bir seçim yaplm. Bu milletin zamann oyalamaktan baka bir ey deil bu. Hazreti Muhammed, Bir yola çktnzda iki kii de olsanz üç kii de olsanz birini ba seçin. 80 milyonluk bir ülkenin ba nasl olmaz. Beenmedi mi bir dahaki seçimde millet yine baka birini bakan seçer.

Ana Sayfaya Git