İcazet aldılar

Hafızlık eğitimini tamamlayan 35 öğrenci, düzenlenen merasimle icazet aldı. Öğrenciler icazetlerini Medrese Alimleri Derneği Başkanı Dr. Molla Tayip Elçi'nin elinden aldı.

Haberler 07.05.2018 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afganistanda ehit edilen hafzn ansna verilen eitimi tamamlayan 35 örenci için Elazda icazet merasimi düzenlendi.

Elaz Belediyesi ve Evrensel Kuran limleri Dernei tarafndan hafzlklarn tamamlayan 35 örenci için icazet merasimi yapld. Afganistanda ehit edilen Hafzn ansna, 35 örenciye hafzlk eitimi verildii belirtildi.

CAZET TÖREN

Düzenlenen programda Evrensel Kuran limleri Dernei Bakan Emrah Seçer peygamber efendimizin hayatndan örnekler anlatt.

Türkiyenin birçok ilinden gelen gençlerin bu mutlu gününe, ortak olmak için geldiini dile getiren, Medrese Alimleri Dernei Bakan Dr. Molla Tayip Elçi öyle dedi;

MUTLU BR GÜNDEYZ

Hepimiz bugün mutluyuz, gururluyuz. Zira bu gençlerimiz herhangi bir okulu, üniversiteyi bitirmemiler. Bu gençlerimiz çok kymetliler. Her biri birer mücevherdir. Allahn vahyinin Allah resulünden den günümüze kadar tayan halkalardan bir halka olarak gelecek nesillere vahyi tayacaklar için vahyin hamili olacaklar için çok kymetliler. Onun için biz onlarn hatr için uzun yollar kat ederek buraya kadar geldik. Onlarn sevincine ortak oldukdedi. Yakup Klç Spor Salonunda yaplan program çok sayda katlmc izledi.

Ana Sayfaya Git