İçimizdeki kahramanlar!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "FETÖ terör örgütüyle ilişiği olan kimler varsa, bunları tespit edip yargı önüne çıkarma ve haklarında işlem yapma konusunda büyük bir kararlılıkla çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Haberler 20.04.2017 - 08:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakanl tarafndan, Diyarbakr Öretmenevi Konferans Salonunda çimizdeki Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlatyor balkl program düzenlendi.

Vali Aksoy, buradaki konumasnda, PKKnn çukur siyasetinin ne kadar zorluklar çkardn Diyarbakr halknn çok iyi bildiini söyledi.

çUKUR SYASET

Diyarbakr halk, PKKya herhangi bir ekilde destek vermedi, prim vermedi. diyen Aksoy, öyle devam etti:

Darbe teebbüsüne kalkanlar unu çok iyi gördüler ki, Türk milleti buna asla izin vermedi, bundan sonra da kesinlikle vermeyecek. Olaanüstü hal çerçevesinde bunlarla ilgili mücadeleleri titizlikle sürdürüyor. FETÖ terör örgütüyle iliii olan kimler varsa, bunlar tespit edip yarg önüne çkarma ve haklarnda ilem yapma konusunda büyük bir kararllkla bu çalmalarmz devam ediyor.

Darbe giriimi srasnda yaralanan Kerim Eren, Galip çolak ve Rukiye Da da o gece yaadklarn katlmclarla paylat.

Programa, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ile Gençlik ve Spor Bakanl Spor Hizmetleri Daire Bakan Rasim Ar ve ehit yaknlar katld.

Ana Sayfaya Git