İçişleri Bakanı Soylu: Terörü bitireceğiz, asayişi de huzuru da sağlayacağız

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, terör eylemlerinin 'Burada gelişme ve refah istemiyorum' mesajı verdiğini belirterek, "Bunların verdiği bu mesaja karşı mesajımız, açıktır ve nettir.

Haberler 21.01.2017 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Namusumuz ve erefimiz üzerine ant içiyoruz ki ülkemizin dümanlarna kar mücadeleyi hep birlikte sürdüreceiz. Terörü de bitireceiz, asayii de huzuru da salayacaz dedi. Bakan Soylu, konumasn sürdürürken, arkasnda duran bir asker ant içme töreninde bayld. Salk ekiplerini fenalaan askerin yanna yönlendiren Soylu, konumasn yarda keserek, askerle ilgilendi.

HABER MERKEZ

çileri Bakan Soylu, Ankarada Jandarma Sözlemeli Astsubay Örencileri Ant çme Törenine katld. Türkiyenin terörle mücadelede yeni güvenlik konsepti içerisinde olduunu belirten Soylu, Terörle mücadelemizin birinci ilkesi hukukun üstünlüünü ve demokratik düzeni korumaktr. Can güvenliini salarken, temel insan haklarndan ve demokrasiden feragat etmeyen bir anlay ortaya koyabilmektir. Terörün ne istediini elbette ki iyi bilmekteyiz. Buna yönelik proaktif bir mücadele plann takip ediyoruz. Yeni güvenlik konseptimizin gerei olarak tehdidi yan bamza geldii zaman deil, olutuu anda ve olutuu yerde yok etmeyi amaçlayan bir hareket tarzn benimsediimizi bir kez daha söylüyorum diye konutu.

BUGÜN YAANAN TERÖR çOK YÜKSEK BR AKILLA KURGULANMAKTADIR

Devletin terörle mücadelede bütüncül bir yaklam sergilediini dile getiren Bakan Soylu, Artk Türkiye için terörle mücadelede bekleme dönemi deil, Türkiye için terörle mücadelede taarruz dönemidir ve bu taarruz döneminde muvaffak olacamz, baarl olacamz ve teröre müsamaha göstermeyeceimizi, terörü destekleyenlere müsamaha göstermeyeceimizi bir kez daha söylemeyi görev olarak addediyorum. Bugün yaanan terör çok yüksek bir aklla kurgulanmaktadr. Bunun karsnda eskinin pasif mücadele anlay, edilgen mücadele anlay dünyann hiçbir ülkesinde karlk bulmamaktadr. Terörle mücadelemizde güvenlik eksenli politikalar yannda bir taraftan gençlik, sosyal, ekonomik politikalarmz da rol almaktadr. Bugünkü haliyle devletimiz terörle mücadelede bütüncül bir yaklam sergilemektedir dedi

ÜLKEMZN DÜMANLARINA KARI MÜCADELEY HEP BRLKTE SÜRDÜRECEZ

Bütün terör eylemlerinin verdii bir mesaj olduuna dikkat çeken çileri Bakan Soylu, terörle mücadelede kararllk vurgusu yaparak, öyle konutu: Bu mesaj der ki Ben burada gelime istemiyorum, refah istemiyorum, gençlerin i sahibi olmasn istemiyorum. Ben onlarn isiz, eitimsiz ekilde bana hizmet etmesini istiyorum. te terörün o karanlk mesaj tam olarak budur. Bunlarn verdii bu mesaja kar, mesajmz açktr ve nettir. Kardelik olacak. olacak. stihdam olacak. Huzur olacak. Güven olacak. Bunun için bugün burada yemin ettiniz. Yeminimiz bu ülkenin birliine, beraberliine, kardeliinedir. Kim nereden gelirse gelsin, hangi olay kurarsa kursun, hangi mücadeleyi ortaya koyarsa koysun burada sizin yemin ettiiniz gibi bir yemini de aziz milletimize hep birlikte ediyoruz. Namusumuz ve erefimiz üzerine ant içiyoruz ki ülkemizin dümanlarna mücadeleyi hep birlikte sürdüreceiz. Terörü de bitireceiz, asayii de huzuru da salayacaz

BAKAN SOYLUNUN ARKASINDAK ASKER TÖREN SIRASINDA FENALATI

çileri Bakan Soylu, konumasn sürdürürken, arkasnda duran bir asker ant içme töreninde bayld. Salk ekiplerini fenalaan askerin yanna yönlendiren Bakan Soylu, konumasn yarda keserek, askerle ilgilendi.

Ana Sayfaya Git