İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 15 bin polis alacağız

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan'da muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Haberler 28.02.2019 - 11:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezinde muhtarlar ve çeitli sivil toplum kurulu temsilcilerine seslenen Süleyman Soylu, FETÖ konusunda bir balk açmak istiyorum. çok önemli operasyonlar yaptk. çok önemli operasyonlar da topun aznda. FETÖ ile ilgili yapacamz operasyonlara Türkiyede ki herkes aracak. FETÖ sadece bir terör örgütü deildir. FETÖ dünyann en etkili istihbari örgütlerinden bir tanesidir. Kimse yanl anlamasn. sthibari örgütler tehlikelidir. Ülkenin her tarafna, dünyann her tarafna szarak kanser edip teslim almaya çalyorlar eklinde konutu.

AMERKANIN DÜNYACA ÜNLÜ K ASKER ÜSSÜNDE BUGÜN FETÖNÜN OKULLARI CARDR

Soylu, Amerikann dünyaca ünlü iki üssünde bugün FETÖnün okullar caridir, askeri üssünde caridir. Birisi Nevadada birisi Arizonada. Bizi ahmak zannetmesinler. Avrupa Birlii,Avrupa Parlemantosuna yaplan saldry PKK yapt. Yakn gelecekte Avrupa bize diyecekki Bu PKK terör örgütünü gelin bizden kurtarn diyecek. O zaman biz de biraz ardan alrz. Ben FETÖ için Amerikann da aynsn diyeceinin burada altn çiziyorum. Bir taraftan Nevadada bir taraftan da Arizonada askeri üssünü FETÖye vereceksin ondan sonra da ben terörle mücadele ediyorum diye bütün dünyay kandrmaya çalacaksn fadelerini kulland.

15 BN POLS ALACAIZ

Bakan Soylu, Bekçi sistemi Cumhurbakanmzn ürettii bir sistem. Vatandamz rahat uyurken bekçi görev banda olacak dedi ve hemen 10 bin bekçi alm yaptk. stanbula 2 bin 800-2 bin 900 bekçi verdik. imdi stanbula bin 200 veya bin 250 bekçi daha veriyoruz. Toplamda 4 bin bekçi olacak. Dün akam belirledik 8 bin bekçi çkyor, Martta binini stanbula veriyoruz. Böylelikle stanbuldaki bekçi says 5 bin olacak.10 bin polis alyorduk. Sayy dün akam 15 bine çkardk.15 bin polis alacaz. Bunun büyük bir bölümünü de stanbula vereceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git