"İdam gelsin”

Adıyaman'da önceki gün bıçaklanarak vahşice öldürülüp daha sonra tarlaya atılan 13 yaşındaki Hüseyin Nasrullah Çelik’in annesi Saliha Çelik’in sözleri yürek yaktı. Anne Saliha Çelik, çocuk katillerine idam istedi.

Haberler 05.08.2019 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda önceki gün Murat ç. tarafndan Kahta ilçesine bal Boazkaya köyü yaknlarna götürülen ve burada 6 defa bçaklanarak daha sonra tarlaya atlan 13 yandaki Hüseyin Nasrullah çelik için Adyaman Adliyesi arka girii önünde kalabalk bir grup saatlerce bekledi. Katil zanls Murat ç.nin adliyeye gelmesini bekleyen grup, zanlnn adliyeye getirilmemesi üzerine Adyaman l Emniyet Müdürlüüne yürüdü. Atatürk Bulvar üzerinde ilerleyen grup, çocuk katillerine idam, sapklara idam eklinde sloganlar att. Emniyet müdürlüü önüne gelen grup, burada Murat ç.nin kendilerine teslim edilmesi için sloganlar att. Hüseyin için eylem yapan grubun yanna gelen emniyet müdür yardmclar, grupta bulunanlar tek tek sakinletirerek kendileri ile konutu. Yaplan konumalarn ardndan kalabalk grup müdürlük önünden ayrlrken o esnada emniyete gelen Hüseyin Nasrullah çelikin annesi Saliha çelik, emniyet müdür yardmclarna, Hani çocuumu sa getirecektin. Hani bana söz vermitiniz diye konuarak baygnlk geçirdi. Anneyi yaknlar ile polisler sakinletirmeye çalt. Emniyet müdür yardmclar ile konuan Saliha çelik daha sonra yaknlar ile birlikte emniyet müdürlüünden çkt.

çocuk katillerine idam gelsin

çocuunu 3 gün boyunca her yerde arayan ve daha sonra ac haberini alan Saliha çelik, çocuk katillerine idam gelmesini istedi. Anne Saliha çelik, Benim canm yand bakasnn can yanmasn. dam istiyorum. Hatta annelere versinler, onlar annelerin cierini nasl yaktlarsa anneler de onlarn cierini yaksn. Bana versinler diye konutu.

Ana Sayfaya Git