İhlallere ihbar hattı

Diyarbakır'da koronavirüs şikayet ve ihbar hattı kuruldu

Haberler 18.08.2020 - 00:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valilii, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda kurduu ikayet ve ihbar hatt hizmet vermeye balad.

Valilikten yaplan açklamada, Kovid-19 virüsünün insanln tehdit etmeye devam ettii, bu tehdide kar Türkiyenin örnek bir mücadele yürüttüü bildirildi.

Valilik olarak salgnla mücadele edildii aktarlan açklamada, u ifadelere yer verildi:

HBAR EDN

Bu kapsamda, bir dizi tedbirler aldk, uyguladk ve titizlikle de uygulamaya devam ediyoruz. Salgnn seyrine göre yeni tedbirler almaya ve uygulamaya devam edeceiz. Bu konuda tüm kurum ve kurulularmzla ibirlii halindeyiz ancak, görünmeyen bu düman yenmek için birlikte mücadele etmek zorundayz. Bunun için sizleri seferberlie davet ediyoruz.

Açklamada, vatandalar temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarna uyulmaya ve uymayanlarn da uyarlmasna davet edilerek, bu konuda görülen ihlallerin, hayata geçirilen 0539 285 90 90 numaral Diyarbakr Valilik Whatsapp hbar Hattna bildirmeleri istendi.

Bu hatta gelen mesajlarn ilgili denetim ve kontrol birimlerince takibi yaplarak çözüme kavuturulaca aktarlan açklamada, nallah, el birliiyle mücadele edip virüsü yeneceiz. denildi.

Ana Sayfaya Git