İhraç edilen polis, adliye önünde oturma eylemi yapınca tutuklandı

Diyarbakır'da polis memuru olarak görev yaparken FETÖ/PDY ile irtibatından dolayı Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen B.A., Eskişehir Adalet Sarayı önünde oturma eylemi yapıp 'Zalimler için yaşasın cehennem' yazılı döviz açınca, gözaltına alındı. B.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberler 31.05.2017 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda polis memuru olarak görev yaparken FETÖ/PDY ile irtibatndan dolay Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen B.A., Eskiehir Adalet Saray önünde oturma eylemi yapp Zalimler için yaasn cehennem yazl döviz açnca, gözaltna alnd. B.A. çkarld mahkemece tutukland.

Olay geçen Cumartesi günü Eskiehir Adalet Saray önünde meydana geldi. Meslekten ihraç edilen polis memuru B.A., Atatürk büstünün altnda oturup Bütün bu eraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet dalalet ve hatta hyanet içerisinde bulunabilirler. Mustafa Kemal Atatürk. Zalimler için yaasn cehennem yazl döviz açt. Emniyet Müdürlüü Güvenlik ubesi ekiplerince gözaltna alnan B.A. çkarld mahkemece terör örgütü propagandas yapmak suçundan tutuklanarak Eskiehir H Tipi Cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git