İki köylünün infaz edilmesi

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, PKK'lı teröristlerce Beytüşşebap ilçesinde katledilen iki köylünün ailesini ziyaret etti

Haberler 24.09.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Valisi Mehmet Akta, PKKllarn 2 köylüyü katletmesine ilikin, Askerin, polisin karsna çkamyorlar, çktklarnda da derslerini alyorlar. Krsalda kalanlar da en ksa sürede temizleyeceiz. dedi.

Vali Akta, beraberinde 23. Piyade Tümen Komutan Tugeneral Halil Soysal, l Jandarma Komutan Tugeneral Selçuk Yldrm, Uludere Kaymakam M.Fatih Yaknolu ile PKKl teröristlerce dün araçlar yakldktan sonra katledilen Ebubekir Adyaman ve Selman Öztunçun Pirinçli köyüne geldi.

Köy meydannda, hayatn kaybedenlerin yaknlarna basal dileklerini ileten Akta, burada yapt konumada, terör örgütünün son çrpnlarn savunmasz insanlar katlederek yaptn vurgulad.

K KÖYLÜNÜN ÖLDÜRÜLMES

Hayatn kaybeden köylülerin kannn yerde kalmayacan ifade eden Akta, u ifadeleri kulland:

Askerimiz, korucularmz ve polislerimiz çok büyük bir mücadele veriyor. Son 2 yl içinde terörle mücadelede çok büyük mesafe aldk. çok az sayda kaldlar. Siz de görüyorsunuz, o kalanlar da böyle savunmasz insanlara kalleçe saldryorlar. Askerin, polisin karsna çkamyorlar, çktklarnda da derslerini alyorlar. Krsalda kalanlar da en ksa sürede temizleyeceiz. Buralara huzur ve güven hakim olacak.

Kanaat önderi Cemil Öter de Hepimizin acs bir. Rabbim devletimize zeval vermesin. dedi.

Beytüebap Pirinçli köyünde oturan Ebubekir Adyaman ve Selman Öztunç, peynir ticareti için gittikleri Siirtin Pervari ilçesi Doan köyünde PKKl teröristler tarafndan kaçrlm, araçlar atee verilerek katledilmiti.

Ana Sayfaya Git