İlk oy hareketi şehrine ışık ol!

Hareket üyeleri, gençleri oy vermeye teşvik etmek amacıyla cep telefonu ışıklarını açarak yürüdü, tarihi Diyarbakır Surlarına "Diyarbakır için ışık tut", "Reis'e güven doğruyu seç" yazıları yansıtıldı.

Haberler 25.03.2019 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31 Mart seçimleri öncesinde genç seçmenlerin oy kullanmasna yönelik düzenlenen, Türkiye çin Ik Tut, Diyarbakr çin Ik Tut kampanyas kapsamnda gençler stasyon Meydannda bulutu.

EHRN çN IIK TUT

Ellerinde Bu ehir bize emanet, ehrimiz için buradayz ve ehrin için k tut pankartlar tayan ve cep telefonlarnn klarn açan gençler, Urfa Kapya kadar yürüyü yapt.

SÖZ SAHB OLABLMEK

lk defa oy kullanacak gençlerden Samet yiba Güzel bir gençlik için gereken neyse yapacaz. ktidarn veya belediye bakannn seçilmesinde benim de söz hakkmn olmas çok güzel

DYARBAKIR- Diyarbakrda lk Oy Hareketi üyeleri, 31 Mart seçimlerinde oy kullanacak gençleri sanda gitmeye tevik amacyla cep telefonu klarn açarak yürüyü yapt.

LK OY HAREKET

31 Mart seçimleri öncesinde genç seçmenlerin oy kullanmasna yönelik düzenlenen, Türkiye çin Ik Tut, Diyarbakr çin Ik Tut kampanyas kapsamnda gençler stasyon Meydannda bulutu. Ellerinde Bu ehir bize emanet, ehrimiz için buradayz ve ehrin için k tut pankartlar tayan ve cep telefonlarnn klarn açan gençler, Urfa Kapya kadar yürüyü yapt.

DYARBAKIR çN IIK TUT

Yürüyüün ardndan UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan tarihi surlara Gençlik seninle, Diyarbakr için k tut, Reise güven doruyu seç yazlar yanstld. lk defa oy kullanacak gençlerden Hayri Demir, yapt açklamada, 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanaca için heyecanl olduunu söyledi.

LK DEFA OY KULLANACAK

Samet yiba ise ilk defa oy kullanacak olmann çok güzel bir duygu olduunu aktararak imdiye kadar kayyum ile önceki belediye yönetimini ve hangisinin daha çok çaltn gördük. Oylarmz ona göre kullanacaz. Güzel bir gençlik için gereken neyse yapacaz. ktidarn veya belediye bakannn seçilmesinde benim de söz hakkmn olmas çok güzel. dedi.

SÖZ SAHB OLABLMEMZ

Emre Duman da artk idarecilerin seçilmesinde kendisinin de söz sahibi olduunu belirterek lk defa oy kullanacam o yüzden yararl bir oy kullanmak istiyorum. Artk neyin ne olduunu görüyoruz ve ona göre hareket edeceiz. Oyumu kullanrken toplumda yaadklarm göz önüne alacam. diye konutu.

Ana Sayfaya Git