İnce: CHP'deki skandallar 3 günde bire düştü

CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, CHP’de yaşanan taciz ve tecavüz olaylarıyla ilgili olarak, “Ben CHP’de haftalık skandallar eksik olmuyor demiştim. Ama 3 günde bire düşürdü arkadaşlar. Allah selamet versin” dedi.

Haberler 29.12.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP eski Milletvekili Muharrem nce, Düzcede, Gaziantep Caddesi ve Spor Sokakta esnaf ve vatandalar ziyaret etti. Esnaf gezisi sonras gazetecilerin sorularn yantlayan nce, muhalefeti eletirdi. nce, Muhalefet kendi halinden memnun. Muhalefetin de Türkiyede iktidar olma gibi bir derdi yok. Muhalefette özgüven eksiklii var. Kendine güvenmeyip dostlarla iktidara gelinmez. Önce kendine güvenerek yola çkacaksn. Bizim hedefimiz 50+1 almak. 50+1i hedefleyerek yola çkacaz. Bir 15-20 gün ara vermitik. imdi tekrar Düzceden balyoruz. Bugün 48inci vilayeti gezmi olduk. Ksa sürede 81 vilayeti tamamlayacaz dedi.

TECAVÜZ VE TACZ SKANDALLARINI DEERLENDRD

nce, CHPde son dönemde yaanan tecavüz ve taciz skandallaryla ilgili olarak ise, Ben CHPde haftalk skandallar eksik olmuyor demitim. Ama 3 günde bire düürdü arkadalar. Allah selamet versin dedi.

Ana Sayfaya Git