İnfazi itiraf etti

Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Uzundere köyünde önceki gün emekli güvenlik korucusunun tarlada ölü bulunmasıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Haberler 24.10.2017 - 08:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Hasankeyf ilçesine bal Uzundere köyünde önceki gün emekli güvenlik korucusu Abdurrahman Özayn tarlasnda ölü bulunmasyla ilgili yürütülen soruturma kapsamnda bir kii gözaltna alnd.

Köydeki tarlasna 21 Ekimde sulama için giden ve kendisinden haber alamayan yaknlarnca tarlada silahla vurulmu halde ölü bulunan emekli güvenlik korucusu Özayn urad saldrya ilikin balatlan soruturma sürüyor.

Valiliin açklamasnda, saldryla ilgili terör olay olduu deerlendirilmemekle birlikte Özayn koruculuk yapm olmas nedeniyle bu yönüyle de aratrma yapld bildirildi.

CNAYET TASARLAYARAK LEM

Aratrma sonunda Özayn 30 gün önce A.Z isimli kii ile tarttnn tespit edildii, olaydan bir gün sonra üphelinin yakaland belirtilen açklamada, A.Znin Batmandaki evinde yaplan aramada 26 fiek bulunduu belirtildi.

Gözaltna alnan üphelinin emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildii aktarlan açklamada, A.Znin savclktaki sorgusunda cinayeti tasarlayarak ilediini itiraf ettii kaydedildi.

Ana Sayfaya Git